Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby In Urban Arrow Bakfiets

 • Auteur
  Berichten

 • Bobbie
  Bijdrager
  #10485075

  Ik krijg binnekort mijn urban arrow bakfiets. Ik kan niet wachten om met mijn kids te fietsen: nu is mij. Dochter van 6,5 week nog te jong om mee te gaan. Vanaf wanneer gingen jullie de baby meenemen in de bakfiets ( in een maxi cosi)

  #10485184 Quote

  Hier de vogue bakfiets, maar de baby ging na 2 weken al in de bakfiets mee. Wel in de maxi cosi, niet in babyschaal. In de maxi cosi liggen ze zo veilig en dempend tegen schokken, maakt niet uit of ze dan in de auto of in de bakfiets zitten in de maxi cosi. Een beetje voorzichtig over hobbels, maar dat doe je sowieso toch wel met kleine kinderen in de fiets.


  AdG
  Bijdrager
  #10485224 Quote

  Wij hebben ook een Vogue. Ik zou het ook wel al willen maar heb begrepen dat het pas veilig is vanaf 3 maanden. Mijn dochtertje is bijna 2 maanden, de houder voor de maxi-cosi is nog in bestelling, dus ik wacht er sowieso nog even mee.


  Galileo
  Bijdrager
  #10485229 Quote

  Advies is niet voor 3 maanden, in geen enkele bakfiets, ook niet als ze in maxi cosi zijn. Nu is de ene baby van 3 maanden de andere niet, maar eerder dan week of 12 zou ik niet doen. Toevallig komt onze bakfiets deze week, maar we gaan eerst nog op vakantie, dus bij terugkomst voor het eerst, met 15 weken is het dan. Ik had het deze week ook wel aangedurfd, dus vanaf week of 12, meneer heeft sterke nek.


  Anemoontje
  Bijdrager
  #10485321 Quote

  Ik zou het niet doen de eerste 3 maanden. Het wordt afgeraden ivm het baby shaken syndroom etc!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen