Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby jumper ?

 • Auteur
  Berichten

 • Lieveling
  Bijdrager
  #10429563

  Hallo allemaal, onze dochter is inmiddels alweer 8 maanden. Maar we willen graag een baby jumper hebben, ik denk dat ze dat heel leuk vind ze wilt zelf proberen steeds te springen als we haar op pakken. Maar de een Zegt wel doen en de andere nee dat is slecht voor je baby. Dus even een vraag, kan ik het wel kopen haar of zou ik het niet doen ?


  Elln
  Bijdrager
  #10429573 Quote

  Wat ik weet is dat het dus slecht is voor de heupen.

  Ik zou het dus niet doen .. voor je het weet tijgeren/kruipen ze en trekken ze zich overal aan op dat vond ik altijd al genoeg vermaak voor die kleintjes.. maar het is ook persoonlijk zo’n jumper


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10429580 Quote

  Het is de slecht voor de heupen en het kan tenenlopen in de hand werken. Ik zou het je sterk afraden. 


  Tulipaa
  Bijdrager
  #10429581 Quote

  Wij hebben er eentje gehad en onze dochter vond het fantastisch. We lieten haar geen uren achter elkaar in natuurlijk, steeds maar even maar dat vond ze helemaal super. Ze heeft geen last van de heupen en loopt ook niet op haar tenen. Wij hadden deze waarbij ze stond op een flexibele onderkant:

  https://www.mamaloesbabysjop.nl/bright-starts-bounce-bounce-baby-xylophone-speeltafel-k60245?channable=01abc16964003433333332ba&gclid=EAIaIQobChMI47v6h5Hi7wIVCmAYCh0DTgDPEAkYASABEgL2rfD_BwE

  #10429586 Quote

  Ik ben persoonlijk geen voorstander voor dat soort speelgoed. Maar als je haar er een minuutje of 10 in laat zal dat denk ik geen kwaad kunnen?


  StephW
  Bijdrager
  #10429602 Quote

  Als je je kleine er niet te lang in laat.. hier had dochterlief een loopwagen , zou ook niet goed zijn maar oh wat vond ze t leuk. 2x 10 min per dag ofzo, dochter 2 mag er gewoon weer in. En zo zou ik t met een jumper ook denken. Niet goed voor de heupen, maar heel even is heus niet erg, denk ik..

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct