Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Kleding Verkopen

 • Auteur
  Berichten

 • Michelle Sikkes
  Bijdrager
  #10485765

  Hoi allemaal, 

   

  Ik heb een boel baby kleding en deze te koop gezet op marktplaats en vinted voor kleine prijzen goede foto’s enz. Verkopen loopt totaal niet. Hebben jullie tips wat wel werkt om eraf te komen? Ik heb echt nog mooie kleding dus weggooien vind ik zonde. Groet Michelle.


  IkbenLisa
  Bijdrager
  #10485787 Quote

  Niet echt tips, maar ben benieuwd naar je naam/winkel op Vinted! Koop daar zelf veel babykleding. Ik koop eerder bij iemand als ik bundel korting kan krijgen, dus bijv. 10% korting bij afname van meerdere items. Vind de verzendkosten vaak zonde als ik echt maar één shirtje koop bijvoorbeeld. Dus wie weet is dat nog iets om te proberen!

  #10485795 Quote

  Doneren aan stichting babyspullen is ook een optie. Voor moeders zonder geld. Krijgen ze ook wat moois 🙂


  Dopje
  Bijdrager
  #10485809 Quote

  Krijg de kleertjes. Dan kan je je kleding omruilen voor een grotere maat. 


  Lorraine
  Bijdrager
  #10485813 Quote

  Ik heb zelf een hele bundel in een keer gekocht. Dus niet losse kleertjes per stuk. Er zit dan wel iets bij wat minder leuk is maar wel een goede bundelprijs.


  Pietepad
  Bijdrager
  #10485814 Quote

  Ik sluit me aan bij IkbenLisa! Ik koop in principe ook alleen bundels kleding, zodat ik korting krijg óf in ieder geval maar 1x verzendkosten hoef te betalen.

  Ik verkoop ook de kleding via Marktplaats en Vinted en ik merk dat vooral de merkkleding sneller verkoopt bij babies. Ik zou ook graag je gebruikersnaam zien, dan kan ik misschien zien hoe ik het anders zou doen en kan ik je wat tips geven 😉

  Lees ook: Sprongetjes: de mentale sprongen van je baby in het eerste jaar

  WBM
  Bijdrager
  #10485890 Quote

  Ik sorteer alles per maat, alles in die maat leg ik uitgebreid op de grond en dan maak ik een foto van alles tegelijk. En zet dit dan op marktplaats, vraag een tientje per maat (mis is dit goedkoop en gaat het drm snel) en tot nog toe gaat het snel weg.


  Marmara
  Bijdrager
  #10485922 Quote

  Ik ben erg benieuwd naar je naam op vinted!


  Fabiola
  Bijdrager
  #10485928 Quote

  Merkkleding verkoopt bij mij enorm snel op Vinted en als het geen merkkleding is verkoop ik het als bundel bijv 3 korte broeken voor x euro. Leuke beschrijving erbij of setjes maken helpt soms ook :). En idd bundelkorting.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct