Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby Leren In Eigen Bedje Te Slapen

 • Auteur
  Berichten

 • Bloompjee
  Bijdrager
  #10303393

  Hoi

  Mijn zoontje van 7,5 maand ben ik aan het leren op zijn eigen kamertje te slapen snachts. Voorheen sliep hij nog lekker bij ons in de co sleeper maar daar wordt hij nu echt te groot voor.

  Overdag slaapt hij al in zijn eigen kamertje en dat gaat goed dus ik dacht dat het nu wel goed zou zijn voor de volgende stap. Twee nachten ben ik nu bezig om hem dus snachts op zijn eigen kamer te slapen. Dit gaat opzich redelijk goed tot 24.00 en dan begint hij met huilen. Ik geef hem dan een flesje en dan gaat hij gelukkig weer door met slapen. Om 2.00 begint hij weer en moet ik even een paar keer heen en weer voor een speentje en als dit niet werkt haal ik hem er even uit en leg ik hem terug. Al met al ben ik zeker een half uur bezig om een speentje te brengen en er even bij te blijven tot hij slaapt. Om half 4 begint hij weer en dan pikt hij dit niet meer en neem ik hem maar bij mij in bed. 

  Heeft iemand tips ? En na hoelang kan ik ongeveer verbetering zien ? Want hoe het nu eraan toe gaat trek ik niet langer 

  De deur staat al open en wij slapen er een kamer naast. In de co sleeper op zijn kamer is geen optie want hij is er echt te groot voor geworden.

  #10303408 Quote

  Mijn dochtertje van 14maanden slaapt nog steeds in de cosleeper. Ze is uit de chico next to me gegroeid en toen hebben we een ikea peuterbed gekocht waar de zijkant af kan. Tussen haar matras en ons matrasje wat opvulling door een zachte buis. Geen idee of je er wat aan hebt maar ik vind 5x per nacht eruit om dr aan te leggen geen optie. Helaas heb ik niet de gouden doorslaap tip voor in d’r eigen kamer. Succes! 


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10303664 Quote

  Bedankt voor de tip! En zet je dat bedje ook vast met een riem zodat hij niet van het bed weg schuift ?

  #10304055 Quote

  We hebben een aantal spanbanden eromheen gedaan en omdat wij een hoge boxspring hebben staat het bed op een houten plaat met poten eronder. Staat gelukkig heel stevig 😉 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen