Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Meer Op Omgeving Gericht Met 12 Weken Sprong

 • Auteur
  Berichten

 • Vissenkindje
  Bijdrager
  #10559127

  Hi allemaal,

  Met de 12 weken sprong merk ik dat mijn baby ineens een stuk stiller is. Anderhalve week terug zaten we nog continu te ‘kletsen’, nu is ze stil en kletst ze alleen soms naar dingen die ze interessant vindt om te zien. Ook kan ik ineens veel minder contact maken, ze zit non-stop met haar handen in haar mond en is erg gericht op alles behalve mama. Logisch dat ze moet ontdekken hoor, maar vind het stiekem wel heel jammer 😢 Wie herkent dit, en trekt dit nog wat bij na de sprong?

  Groetjes


  Galileo
  Bijdrager
  #10559171 Quote

  Het zou kunnen zijn dat ze ergens last van heeft; tandjes, oren. Wat je kunt proberen is of ze gezelliger is met een zetpil. Onze zoon stopte met een week of 7 met contact maken, deed dat ervoor wel. Kreeg voorkeurshouding, keek ons bijna niet meer aan, lachte eigenlijk nog amper. Heb me heel veel zorgen gemaakt. Na week naar huisarts, nav CB (die dachten wellicht slechte ogen) en opeens veel bij mij kwartje: misschien oorpijn? Bleek dubbele oorontsteking, maar verder liet hij dat niet echt zien. Met zetpil meteen ander kindje.


  CFK
  Bijdrager
  #10559180 Quote

  Heb je de app oei ik groei? Hierin staan alle signalen e.d. van sprongetjes, waaronder het iets stiller zijn. Dit komt vanzelf weer goed. Misschien is deze app een fijne houvast voor je 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct