Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Met Corona Slaapt Nauwelijks

 • Auteur
  Berichten
 • #10563774

  Mijn baby van 7 maanden heeft hoogstwaarschijnlijk corona. Ik heb het zelf ook en gisteren werd mijn zoontje plots erg ziek. Koorts, projectiel braken, huilen en niet meer willen slapen. 

   

  Hij heeft in de afgelopen 24 uur enkel wat hazenslaapjes gedaan.  

  Hij lijkt niet in zijn remslaap te komen. 

  Alles bij elkaar heeft hij maximaal 6 uur geslapen. Vooral in de wandelwagen of op schoot. Wanneer we hem op bed willen leggen, krijst hij de boel bij elkaar. We hebben zelf al die tijd niet geslapen en zijn ten einde raad. We hebben de huisarts gebeld en zij adviseerde zetpillen/nurofen voor baby’s.  Wat we uiteraard al gaven. Maar verder geen bruikbare adviezen gekregen.

   

  Ik maak me vooral zorgen om zijn gebrek aan slaap. Hoe lang kan een baby zonder slaap? Hij is nu alweer uren wakker. Heeft iemand tips? 


  MarisvH
  Bijdrager
  #10563779 Quote

  Is hij benauwd/neus dicht? Anders zou je kunnen proberen om iets onderbouwt matras te leggen waar zijn hoofd ligt. Zodat deze wat hoger ligt. Heeft hier heel erg geholpen. En de eerste paar nachten heeft hij bij mij geslapen, dat gaf hem een veilig gevoel toen hij zo ziek was.


  Essil
  Bijdrager
  #10563803 Quote

  Heel veel sterkte.

  Neem vooral zelf ook een paracetamol, tegen de vermoeidheids verschijnselen. En wissel elkaar af. Probeer wel echt zelf even te slapen, terwijl je partner de baby troost.

  Als je het niet vertrouwd liever een keer te veel de huisarts bellen dan te weinig.


  gebruiker185771
  Bijdrager
  #10564081 Quote

  Ik heb 2 jongens van 6 en 8 jaar. Als hun ziek zijn dan kan de 1 de hele dag slapen terwijl de andere de hele dag wakker is. En ook de nacht.
  Ondanks pcm of dergelijke. Waarschijnlijk gewoon hun biologische patroon.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct