Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby naam

This topic has been reported for inappropriate content

 • Auteur
  Berichten

 • Mvdss
  Bijdrager
  #10470146

  Ik ben benieuwd naar jullie mening. Ik heb altijd al een meisjes naam ik gedachte en nu het zover is, slaat de twijfel toe. Zo stom. Wij willen als we een dochter krijgen haar Evi noemen. Wat vinden jullie?

  #10470147 Quote

  Waarom twijfel je? Is er een andere naam die jullie leuk vinden of ben je uitgekeken op de naam omdat je hem al zo lang in gedachten hebt?


  Just-Me
  Bijdrager
  #10470148 Quote

  Ik denk dat even twijfelen best normaal is! Een naam is zo persoonlijk en moet gewoon kloppen/passen bij jullie en jullie kindje. Wellicht wordt de gedachte nu werkelijkheid en is dat even wennen? Evi is een leuke naam! Doen wat goed voelt en als de twijfel aan houdt, wellicht nog wat andere opties erbij nemen en dan kijken wat er overblijft?


  Mvdss
  Bijdrager
  #10470153 Quote

  Meer twijfel door mijn eigen onzekerheid denk ik/of je het wel goed doet. Je kind zit er zijn/haar hele leven aan vast. Is deze naam ook nog leuk als je ouder bent? Ik vind de naam nog steeds mooi. Er is geen andere naam die we net zo mooi vinden als deze.


  Mvdss
  Bijdrager
  #10470155 Quote

  De hormonen zullen er ook wel wat mee te maken hebben haha. Ik heb inderdaad wel een lijstje met wat meer namen. Toch blijft deze altijd op nr 1. Misschien is het inderdaad ook wel wat je zegt, omdat het nu ineens werkelijkheid wordt.

  #10470167 Quote

  Ik had precies hetzelfde. Al jaren lang de naam Ava in mijn hoofd. En toch heb ik de hele zwangerschap getwijfeld of dit de naam toch echt was. Nu super blij dat we het bij deze naam hebben gehouden. Succes met beslissen. Vind Evi een hele leuke naam.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  Littlegirl
  Bijdrager
  #10470173 Quote

  Gewoon doen! Ik was op de dag van de bevalling nog niet eens zeker 🤣 terwijl ik het diep van binnen wel wist is het zo’n ding…

  Erg leuke naam trouwens! Ons nichtje heet zo en ik vind de naam zowel schattig als stoer 😍💪

  #10470175 Quote

  Dat is toch een prachtnaam?! En ook niet dat je ermee om de oren word gegooid ( in ieder geval niet in het Zuiden ) ik zeg: doen! 💓 > als
  het een meisje word dan, voor een jongen niet zo wauw he 😂

  #10470180 Quote

  Wij wisten bij onze 1e kindje ook niet wat het werd. Door de hormonen 3x veranderd.

  1e keer was het
  Guus en puck
  Dat vond ik te simpek
  2e keer
  Jelte en yfke
  Dat vond ik te fries.
  3e keer
  Sam en Iva.
  Van sam was ik niet 100 % zeker. Maar gelukkig kregen we een meisje. Eb nog altijd zo blij mee. Nu zwanger van een jongen. En rond week 20 besloten we zijn naam. Ik heb toen gelijk spulletjes gekocht zoals raamsticker en mutsje. Zodat ik niet meer twijfel en dit echt zijn naam wordt 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct