Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Nestje Kopen Of Niet

 • Auteur
  Berichten

 • LotteMilan
  Bijdrager
  #10218133

  Hallo allemaal, 

  In augustus ben ik uitgerekend van mijn eerste kindje. Ik ben al een tijdje aan het denken om een babynestje te kopen. Ik vind ze er zo gezellig uitzien en het lijkt me ergens ook handig om het kindje onder toezicht in te leggen. Alleen ben ik een beetje bang dat het misschien overbodig is en er niet veel gebruik van zal maken. Omdat ze niet heel goedkoop zijn ben ik benieuwd naar jullie ervaringen.  Zal ik het wel of niet kopen? Groetjes!! 🙂 

  #10218134 Quote

  Ik gebruik hem veel. Onze zoon(3 weken) is heel bewegelijk dus als ik hem bijv. Op de bank leg dan doe ik dat in het babynestje. Ook in de box ligt hij erin. Alleen op zo’n boxkleed oogt namelijk nogal karig 


  Junidochter
  Bijdrager
  #10218135 Quote

  Ik vond ze er ook vooral leuk uit zien. Uiteindelijk niet gekocht omdat ik ze vrij prijzig vond en mis het totaal niet. Mijn dochter is 3 weken nu en ligt of in haar wieg of in de box en dit gaat prima!


  CaribbeanBaby
  Bijdrager
  #10218136 Quote

  Hi,

  Ik heb ook een baby nestje en gebruik hem wel veel. Ik gebruik hem als ze bij ons in bed ligt, dutje doet in de box, op de bank, buiten op de loungeset en als we naar het strand gaan.

  Ik vind hem makkelijk omdat onze dochter overal kan slapen als het nodig is.


  StephW
  Bijdrager
  #10218139 Quote

  Ik heb het nestje niet veel gebruikt, vooral omdat dochter alleen maar tegen me aan wilde slapen. Maar er is maar 1 manier om erachter te komen of het wat voor je is..


  Fleurol
  Bijdrager
  #10218147 Quote

  Ik ben fan van dat ding en kan het aanraden. Geen must maar wel echt superhandig, ook als je buiten de deur gaat inderdaad

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10218154 Quote

  Ik heb er een met rolletjes die ik eraan vast kan maken met klittenband, zodat onze dochter op haar zij kon liggen. Ik gebruik het nestje nog steeds dagelijks, dochter is nu 5 maanden. Ze heeft mede hierdoor helemaal geen afgeplat achterhoofd. Ze heeft erg veel in het nestje geslapen omdat het meer geborgen ligt dan zo los in de box. Tegenwoordig slaapt ze voornamelijk in bed maar soms nog weleens een slaapje in het nestje. Ik vind het echt een fijn ding!

  #10218158 Quote

  Ik gebruik hem ook veel. Ook voor als je ergens heen gaat en de baby moet slapen vind ik het handig. Nu wordt het wat minder(3mnd) maar eerste periode ook in de box gebruikt. Het voelt wat meer geborgen.


  Jippie
  Bijdrager
  #10218173 Quote

  Wij gebruiken hem superveel. Ons kindje is bijna 4 weken maar hij ligt er elke dag in. We leggen hem in de box, op de bank, tussen ons in op bed als we wakker zijn, mee naar onze ouders. Hij ligt er heerlijk geborgen in. S nachts en tussen de middag slaapt hij overigens wel gewoon boven in zijn ledikant.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct