Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby net 9 maanden en slapen zonder slaapzak

 • Auteur
  Berichten

 • AnoniemZ
  Bijdrager
  #10081660

  Hoi dames, met dit warme weer loopt de temperatuur op op mijn dochters kamertje… zonder haar zomerslaapzakje gaat ze liggen feesten… flink stampen en rollen op de buik en niet meer terug. Normaal kan ik haar redelijk ‘ vastleggen’ met slaapzak en dun lakentje en dan gaat t prima. Hoe doen jullie dit? Alvast bedankt gr


  Kim Beaujean
  Bijdrager
  #10081670 Quote

  Onze 6 maanden oude dochter ligt gewoon in haar slaapzak, dunne pyjama aan. Omdat ze ook flink beweegt en omrolt in bed is een deken/laken geen optie daar gaat ze onder liggen. Vandaar dat we haar de slaapzak aanlaten. Het koelt midden in de nacht behoorlijk af. 


  Esssss
  Bijdrager
  #10081677 Quote

  Me zoontje is precies hetzelfde die is bijna 10 maanden. Zonder slaapzak gaat hij ook draaien en spelen. Met een zomerslaapzak en enkel een romper blijft het toch warm voor hem, kamers zijn 27 graden. Ik heb hem vanavond toch in bed gelegd met een romper zonder slaapzak en alleen een dunne laken. Ben ff net bij hem gaan kijken en hij ligt helemaal boven in zijn bedje met de laken los. Het is niet anders met dit warme weer. 


  Nikki nikki
  Bijdrager
  #10081687 Quote

  Hoi! Mijn dochter is 8,5 maanden en die slaapt tegenwoordig ook zonder slaapzak

  ik leg der dan gewoon in een romper onder een grote hydrofiele doek die ik onder der matras prop zodat ze die niet zo makkelijk af kan schoppen..

  en ze word indd helemaal boven in der bedje wakker dus ik heb het idee dat ze eerder naar boven toen schuiven als naar beneden toe 


  AnoniemZ
  Bijdrager
  #10081783 Quote

  Dankjewel! Ja lastig he allemaal… ze vertikt t hier gewoon om te slapen dan… dus heb toch maar een dunne slaapzak gedaan zonder rompertje, anders word het hels hier 😅 


  Chan1234B
  Bijdrager
  #10081787 Quote

  Grote opgerolde handdoek onder het matrasje voorkomt omhoog schuiven😉 ik vind het ook lastig met dit weer ik heb haar gewoon in een romper in de puckababy. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  AnoniemZ
  Bijdrager
  #10081807 Quote

  Het probleem is meer dat ze constand op dr buik gaat liggen in kruipstand en t hele bed rond gaat en ze kan nog nie terug zelf op dr rug 😅


  Malinde
  Bijdrager
  #10081890 Quote

  Ik legde haar altijd in romper of alleen luier, toch in een dun slaapzakje met lakentje erover en dat ging op zich prima. 

  Men zij heeft een hele warme slaapkamer.


  AnoniemZ
  Bijdrager
  #10082031 Quote

  Ja zo doe ik het ook maar gewoon, zonder zomerslaapzakje en lakentje is echt geen optie dan gaat ze helemaal niet slapen. En toch maar kijken voor een of ander verkoelingsapparaat.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct