Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Niet Slapen S Nachts

 • Auteur
  Berichten
 • #10197269

  De nachten zijn drama bij ons. Ons zoontje van 2 weken wil niet slapen… Hij slaapt alleen bij ons in de armen en zodra we hem weg leggen begint hij meteen met huilen. We willen hem niet tussen ons in laten slapen, echt het wiegje op onze kamer of ledikantje op eigen kamer. Maar zelfs het wiegje tegen ons bed aan lukt niet.

  We zijn er een beetje wanhopig door geworden dus alle tips zijn welkom!


  Elln
  Bijdrager
  #10197274 Quote

  Misschien kan je een T-shirt wat jij gedragen hebt strak om het matras leggen. Zo ruikt hij je geur misschien stelt dat gerust? 

  Bij mijn zoontje hielp dit enigszins de eerste weken. 

  Verder accepteerde wij het maar dat het zo was en nam mijn man vaak hem op de borst en dan sliepen ze zo. En dan steeds vaker terug leggen in zn eigen wieg. Na 3/4 weken ging dat prima en is slapen geen probleem meer snachts.

  het wordt vanzelf beter , alles is nieuw en moet wennen aan zn nieuwe omgeving. 


  Fleurol
  Bijdrager
  #10197275 Quote

  De t-shirt truc (en een kruik) werkte ook voor ons


  StephW
  Bijdrager
  #10197280 Quote

  Miss wegleggen als je kind diep slaapt? Ik herken t maar erg genoeg heeft onze dochter weken tussen ons in gelegen, de enige plek waar ze sliep..


  Silvia-xx
  Bijdrager
  #10197288 Quote

  T-shirt is inderdaad een goed idee. Zelf heb ik een knuffel die hartslag geluid maakt, die springt vanzelf aan als de kleine huilt. Dat lijkt ook te helpen. 

  #10197351 Quote

  Dank voor de tip! Ik ga t-shirt straks eens proberen.

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10197667 Quote

  Hier hielp het om te wachten totdat onze zoon echt diep sliep (ongeveer 30 minuten), dan konden we ‘m vaak zo wegleggen. Inbakeren hielp de eerste weken ook goed om hem wat rustiger te laten slapen. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10197726 Quote

  Het wiegje of bedje van tevoren warm maken met een kruik kan ook helpen.  Bij mijn dochter heb ik wekenlang dr wieg en later het ledikant voor verwarmd. Wij hadden een elektrische kruik dus kon hem toen ze erin lag nog bij het voeteneind leggen. Dit heeft bij ons wel geholpen. T-shirt had ik ook gedaan maar had niet echt het idee dat het werkte. 

  Succes en het wordt echt vanzelf beter. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct