Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Opeens Onrustig Na Nachtvoeding

 • Auteur
  Berichten
 • #10586339

  Mijn dochter (5 weken) sliep altijd goed, ze kreeg de laatste fles rond 21.30 en sliep dan tot 07.00 met 1 nachtvoeding rond 03.00. Ze ging ook altijd uit zichzelf slapen als we haar in bed legde zonder te huilen. Nu heeft ze opeens een paar dagen dat ze na de nachtvoeding niet meer wil slapen. Ze is helemaal wakker en begint te huilen als ik haar in bed leg. Na een uur proberen geef ik nu wat voeding bij, zo’n 30cc en dan valt ze pas in slaap. Ze krijgt tijdens de voedingen 100cc. Heeft iemand hier ervaring mee?


  Valendel
  Bijdrager
  #10586343 Quote

  Meer voeding geven. Je baby is nog heel erg jong voor 1x 100 cc per nacht.


  JoberoB
  Bijdrager
  #10586371 Quote

  Hier ook een baby van 5 weken (onze tweede) en de ervaring hier is dat ze echt nog wel 2 keer in de nacht voeding nodig heeft. Maar als jouw baby niet vaker komt voor voeding weet ik niet of dat voor jullie ook geldt. 

  Wij laten haar hier trouwens ook nog lekker op de borst in slaap vallen s nachts hoor. Wakker wegleggen oefenen we al vaak genoeg en ze zijn nog zo klein,  die geborgenheid is echt nog heel fijn voor ze. Niet te strak vasthouden aan 1 ritme is mijn advies, structuur en regelmaat is fijn en belangrijk maar op deze leeftijd gaat de ontwikkeling nog zo snel, meebewegen is geen overbodige luxe.😉

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct