Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby Pop

 • Auteur
  Berichten

 • EMW
  Bijdrager
  #10315698

  Hi!

  Mijn meisje van 1,5 is helemaal weg van de poppen van haar oudere nichtje, dus wilde voor haar ook iets kopen. Nu zocht ik gewoon iets kleins van een b-merk met veel accessoires alleen hebben die allemaal een raar of eng koppie. De enige leuke die ik kan vinden is een baby born. Ergens vind ik dat wat overdreven voor zo’n kleintje, maar anderzijds is het ook wel handig als ze die gelijk heeft dan hoef ik die later niet alsnog te kopen. 

  Wat denken jullie? 


  TJF
  Bijdrager
  #10315701 Quote

  Mijn dochter is helemaal gek op haar 2 baby borns,  ik heb er 1 via marktplaats en andere toevallig een keer in een kringloop gevonden. Op marktplaats kan je ze met veel spullen erbij voor relatief weinig kopen. 


  Roze Tompouce
  Bijdrager
  #10315717 Quote

  Wij hebben een pop van Paola reina.

  Die vind ik erg mooi maar ook hiervan zijn kleertjes redelijk prijzig. Heb zelf wat poppenjurkjes bij de action vandaan, die passen ze ook. 

  Deze poppen ruiken ook heerlijk naar vanille


  Flowerevi
  Bijdrager
  #10315756 Quote

  Ik heb een kleintje van baby Born met een zacht onderlijfje voor mijn dochter , deze is makkelijk voor haar om mee te nemen, en mee te spelen. 


  gebruiker111771
  Bijdrager
  #10315978 Quote

  Om precies die reden van het enge hoofdje heeft mijn dochtertje 2 echte baby born poppen. Ze had eerst een gewone baby born, maar ik vond hem zo groot. Toen een kleine baby born baby erbij gehaald met een zacht lijfje, maar daar kijkt ze toch minder naar om. Ze noemt de grote ook baby en de kleine pop. Is voor haar toch niet hetzelfde.


  Crazy
  Bijdrager
  #10316270 Quote

  Wij zijn begonnen met een geheel zachte pop maar wilde geen tuttige pop. We hebben Coco van Haba. Deze kan wel zitten en is ‘goed gevuld’. Ik vond ze van veel zachte poppen de vriendelijkste en leukste uitstraling hebben. Vooral omdat onze dochter toen 15 maanden was wilde ik een zachte pop. Ze is er helemaal verliefd op en neemt haar nu veel mee. Gelukkig is ze niet eenkennig en wisselt ze dit met andere knuffels af. 

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen