Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Rolt S Nachts Op Zij 3 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10569487

  Hi!Mijn dochter van bijna 3 maanden rolt s nachts op haar zij. Zij slaapt normaal in een inbakerzak omdat zij zichzelf wakker slaat. Ik vind het echt een heel naar idee dat ze op haar zij rolt. Dit doet zij overdag niet, alleen in haar slaap. Heeft iemand hier ervaring mee en tips voor? Ik vind het best eng.
  Liefs

  #10569506 Quote

  Wij hadden een zijligkussen. Daar hebben we ons zoontje de eerste nacht al ingelegd omdat hij zich steeds een beetje verslikte. Dat ging toen heel goed en daarna nog wel eens gebruikt. 


  Charlieselotte
  Bijdrager
  #10569596 Quote

  Hoi! Heb je wel eens gedacht aan het nunki dekentje van Fedde en Kees? Is een strak lakentje waar ze zich geborgen in voelen. Ze hebben daarbij ook slaapzakjes voor de armpjes. Misschien is dat wat?

  #10569649 Quote

  Ga asjeblieft niets in haar bed doen om het tegen te houden. Als je je goed verdiept in dat soort kussens en methodes zijn die gevaarlijk. 

  Als je kindje kan rollen in een inbakerzak mag het simpelweg niet meer worden ingebakerd. Wij zijn toen over gestapt op een slaapzak. En ja, de eerste nacht zijn geen lolletje maar daar moet je hoe dan ook een keer doorheen.

  Wanneer het kindje niet meer ingebakerd is is het ook veilig om te rollen. 

  #10569658 Quote

  Ik wilde ook niks neerleggen om haar te blokkeren om te rollen. Wel wilde ik een aerosleep matrasbeschermer in heer cosleeper leggen, just to be sure. Ik heb nu een Puckababy piep waar haar armen doorheen kunnen. Dus dan is het een slaapzak zonder mouwen.
  Ik vind het alleen zo eng dat ze dus ‘s nachts op haar zij rolt en dat overdag niet doet.


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10569661 Quote

  Wij moesten ook voor 3 maanden al afbouwen met inbakeren vanwege rollen. Zou dat echt doen. Een aerosleep geeft je valse veiligheid

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10569674 Quote

  Ik stop inderdaad ook met inbakeren. Dan geeft een aerosleep toch wel wat meer veiligheid en lucht mocht ze op haal buik rollen?

  #10569708 Quote

  Overdag veel oefenen met het rollen zodat ze zelf ook weer terug leert rollen. Zodra ze zelf weer terug kan zou ik me er echt niet te druk om maken

  #10569877 Quote

  Ze is pas 12 weekjes dus ik denk niet dat ze snel terug zal rollen. Ze rolt ook nog niet door, maar ik vind het reuzespannend.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct