Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

baby shower, erom vragen of niet?

 • Auteur
  Berichten

 • Mimimootje
  Bijdrager
  #5655185

  Mijn vraag is/ wat vinden jullie: moet ik kenbaar maken bij mijn zus of vriendinnen dat het mij leuk lijkt om een babyshower te ‘krijgen’?

  Het lijkt mij namelijk erg leuk en hoeft niet super groot georganiseerd te worden of met kado’tjes erbij, maar gewoon een middagje ofzo samen zijn,  in het teken van mijn zwangerschap en aankomende baby.

  Het verassingseffect is er dan natuurlijk wel al helemaal af, maar ik zou het zo jammer vinden als het vergeten wordt. Er zijn al andere vriendinnen zwanger geweest waarbij het wel georganiseerd werd, dus het is niet onbekend in de vriendinnengroep, maar aangezien ik nog maar 5 weken hoef en er vakantieperiode aankomt vermoed ik dat er nog niets voor bedacht is…

  Dus zal ik, om voor mezelf een teleurstelling te voorkomen, gewoon erom vragen? (en hoe kan ik dat dan subtiel brengen, of gewoon duidelijk zeggen tegen bijv. 1 vriendin of mijn zusje) Of hoor je er niet om te vragen, en moet ik het maar laten gaan en zien of het ervan komt of niet? Misschien zijn ze er wel al mee bezig en weet ik gewoon van niks!?

  Thnx voor de reacties alvast! X

   

  #5655192 Quote

  Hey hey,

  tsja wel lastig misschien is er namelijk toch wat georganiseerd terwijl je het niet weet. Je kan wel inderdaad subtiel zeggen dat het je leuk lijkt en dat ze dan misschien de hint oppakken. Anders kan je zelf ook een babyfeestje organiseren, gewoon zoals je zelf aangeeft: nog een x met zijn allen bij elkaar zijn en je zwangerschap.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct