Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Slaapt Op Buik

 • Auteur
  Berichten
 • #10580296

  hallo allemaal 🙂

  Mijn zoontje van 8 maanden draait veel met slapen maar nu ook vooral voor hij gaat slapen hij kan zichzelf dan wel goed omdraaien maar nu ook is die zojuist inslaap gevallen op zijn buik en ik vind dat maar niks .. maar ik kan er natuurlijk niks tegen doen want als ik hem op zijn rug of zij leg gaat die huilen

  Heeft iemand hier ervaring mee ik ben gewoon zo bang dat die minder lucht krijgt of dat die op z’n neusje komt te liggen
  Help …


  Tesssa
  Bijdrager
  #10580310 Quote

  Mijn dochter sliep ook op gaat buik vanaf het moment dat ze zelf kon draaien. En dat was heeeel vroeg. Je doet er niets aan.. Bovendien vind ik 8 maanden niet zo jong meer hoor en kan zal hij zijn hoofdje prima optillen/draaien als zijn neusje in het matras komt. Die reflex is bij 8 maanden echt wel ontwikkeld. Dus lekker op zijn buik laten slapen. 


  Essil
  Bijdrager
  #10580311 Quote

  Met 8 maanden is het echt geen probleem meer.

  #10580313 Quote

  Oké dankjewel 😊


  Mateke
  Bijdrager
  #10580400 Quote

  Hier ook een buikslaper sinds ze kan omrollen. Niks mis mee 😊

  #10580463 Quote

  Zowel dochter als zoontje sliepen al vanaf 4 weken op hun buik. Even spannend maar beiden hebben nooit problemen gehad. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Famkeh
  Bijdrager
  #10580510 Quote

  Hier ook 2 buikslapers, bij beide gewoon aan toegegeven. Slapen met slaapzak, zonder kussen, zonder stofrand of iets om het bed zodat er zoveel mogelijk luchtcirculatie is.

  Aangezien wij bij onze oudste al merkten dat hij geweldig goed op zijn buik sliep (had ook best last van krampjes etc en dan is buikslapen veel prettiger voor de kinderen), lag de jongste al op dag 1 op zijn buik middagslaapjes te doen. Dan wel in de woonkamer waar wij bij waren. Pas wat later (zeker als ze zelf gaan rollen) toen ook snachts op de buik laten slapen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct