Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby slaapt op haar buik

 • Auteur
  Berichten

 • MamaLynneke
  Bijdrager
  #10487826

  Goedemorgen!

  Onze 7 maanden oude dochter draait op haar buik en valt dan in slaap. Maar ze draait niet terug (zonder slaapzak kan ze dat heel goed) en begint dan te huilen. Iemand die dit herkent? En tips heeft?


  Mamabeertje
  Bijdrager
  #10487835 Quote

  Is je slaapzak lang genoeg? Dan zou je eventueel nog omslaan onder het matras. Als dat niet goed blijft zitten kan je altijd nog een hydrofiele doek oid tussen het bed en matras dat de slaapzak geklemd zit. 

  Onze kleine van 4 maanden die begint net van rug naar buik te gaan en is erg bewegelijk in bed. Draait soms ook op zijn buik en gaat huilen als hij niet meer terug komt. Is denk ik ook beetje aan toegeven om eruit te gaan en haar goed te leggen. Succes! 


  MamavanRomée
  Bijdrager
  #10487838 Quote

  Mijn dochter is nu bijna 10 maanden en blijft dit ook maar doen. S nachts is ze gelukkig makkelijk om te draaien, overdag is ze direct wakker. Tegenwoordig ligt ze met haar gezicht in het matras, armen ernaast en opgetrokken beentjes, heeeele rare manier van slapen. Maar ookal leg ik haar tien keer om, de elfde keer komt ook wel weer. 😂


  Luusjes
  Bijdrager
  #10487845 Quote

  Miin dochter van bijna 5 mnd ook! Maar ze vindt het ook heerlijk om lekker te slapen op haar buik en als ze het niks meer vind dan laat ze zich wel horen!! Ik laat haar lekker slapen op haar buik…

  #10487909 Quote

  Mijn dochtertje doet dit ook. De eerste twee weken moest ik er ’s nachts uit om haar terug op haar rug te leggen, maar daarna kon ze gewoon wel op haar buik (door)slapen. Het werd hier dus echt beter!


  MamaLynneke
  Bijdrager
  #10488194 Quote

  Dank dames, we gaan het hier gewoon accepteren als een fase 💪🏻

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct