Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby Voelen 24w

 • Auteur
  Berichten

 • RS
  Bijdrager
  #10565567

  Hoi allemaal,

  Ik voel de baby al sinds week 18 heel actief schoppen en heb wel is dagen dat ze wat rustiger is maar de afgelopen 3 dagen heb ik dr amper gevoeld alleen als ik echt me best deed met hard drukken op me buik. Heb zon doppler is huis dus heb dr hartje kunnen vinden kan alleen de hartslag niet lezen. Maar hij klopte (naar mijn weten) goed. Volgende week maandag heb ik weer controle en ik wil niet telkens de vk bellen. Heeft ze gewoon nu nog veel ruimte dat ze misschien met dr rug naar me toe ligt? En dat ik haar daardoor soms wat minder voel? Het was zon actief meisje de hele tijd en heb best wat horror verhalen al gehoord. Ik weet wel dat je pas vanaf 28 weken volle beweging moet hebben, maar toch word ik beetje ongerust. Probeer me zelf geen stress tr geven want dat is nog slechter voor haar


  Nmjwg
  Bijdrager
  #10565571 Quote

  Ik voelde mijn dochter soms ook dagen minder, zolang dat je haar voelt is het goed! En altijd bellen als je het niet vertrouwd, liever 10x teveel dan 1x te weinig.

  En anders 2 uur op je linkerzij liggen, je moet haar in die 2 uur minstens 10x voelen. Ik heb een keer gehad dat ik dat moest doen en toen voelde ik haar 9x en moest toen wel voor een ctg, ze zijn er heel streng in, alles om een gezond kindje op de wereld te zetten


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10565575 Quote

  Vanaf 28 dagen hoor je de baby elke dag te voelen. Daar ben je nog lang niet


  Tessb
  Bijdrager
  #10565588 Quote

  Ik heb het later in de zwangerschap ook eens gehad dat ik haar niet voelde.
  Zoals hierboven al gezegd 1 uur op je linker zij gaan liggen. Want mijn verloskundige ook nog adviseerde is een heel koud glas zoete ranja helemaal leegdrinken voor je gaat liggen.


  RS
  Bijdrager
  #10565630 Quote

  Ja dat is ook zo. Voel haar wel elke dag alleen minder kracbtig als vorige week. Zit idd nog niet op die 28 weken . Als ik me zorgen blijf maken ga ik wel even bellen ja en goede tips ga proberen op me zij te liggen en ranja te drknken


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10565633 Quote

  Ik zou ook even op je zij gaan liggen even bijhouden hoevaak je haar voelt en als je het niet vertrouwd gewoon even bellen daar zijn ze voor.

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  RS
  Bijdrager
  #10565668 Quote

  Dankjewel voor de reacties!


  Shar
  Bijdrager
  #10565826 Quote

  @Tessb

  Wat leuk om te lezen van die glas zoete limonade. Algeheel op een dag neem ik minimaal suikers in, maar indd als ik suikers neem dan reageert de baby meestal binnen 30 sec tot 1 min. Eig vrij snel. Ben nu 24 wk. 

  #10566020 Quote

  Hoi RS,

  Ik snap je zorgen, ik denk alleen niet dat het nodig is. Volgensmij is het heel normaal als je een aantal dagen wat minder bewegingen voelt. Bij mij verschilt het ook enorm per dag, en sommige dagen ook weinig tot geen bewegingen, ik ben 26 weken zwanger.

   

  Probeer je niet te veel zorgen te maken! 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen