Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby Voelen Bij 11 Weken

 • Auteur
  Berichten
 • #10542222

  Rare vraag, heeft iemand de baby gevoeld bij 11 weken? Ik voelde vaag gekietel, het was ook zo weer voorbij. Het waren niet mijn darmen want die kietelen niet als een veertje haha.


  CGVRCIV
  Bijdrager
  #10542229 Quote

  Meestal op zn vroegst voel je de baby met 13 weken. Maar wie weet? Zit je placenta voor of achter? Voelde mijn kind pas met 16

  #10542252 Quote

  Ik heb geen idee of de placenta voor of achter zit. Zal ik de volgende keer even vragen. 

  #10542258 Quote

  Kan wel. Bij de 1e voelde ik met 16 weken. En bij de 2e en 3e met 8 weken. Maar ik ben ook super slank en had bij de laatste 2 placenta achter liggen


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10542275 Quote

  Vanaf zo’n 8 weken gaat de baby bewegen, en dat zou je in theorie kunnen voelen. De meeste vrouwen voelen het pas veel later als de bewegingen krachtiger worden, maar een vriendin van mij voelde het ook met 11 weken, en omdat ze zelf een echo apparaat in huis had kon ze bevestigen dat de dingen die ze voelde samenvielen met zichtbare bewegingen op de echo. Zelf voelde ik deze kleine vanaf 14 weken af en toe kriebelen en vanaf 18 weken herkenbaar schoppen, met de placenta aan de buikzijde en ben zeker niet slank (BMI van 24.5 voor de zwangerschap). Bij mijn zoontje duurde het langer, ook placenta aan de buikzijde toen, die voelde ik met 17 weken voor het eerst.


  LennyvO
  Bijdrager
  #10542655 Quote

  Ik voelde mijn kindjes ook heel vroeg kietelen. Super leuk! Heeft niets te maken met je postuur. Bij de eerste was ik slank en bij de tweede niet. Sommige vrouwen kunnen beter voelen denk ik.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct