Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby was

 • Auteur
  Berichten

 • Huismus
  Bijdrager
  #10178360

  Hoi meiden,

  Vorige week ben ik bevallen van een gezonde zoon. Hij doet het erg goed, dus we hebben weinig te klagen. Nu loop ik alleen tegen het probleem aan dat hij regelmatig spuugt en poept. Hoe kan je deze vlekken het beste uit de kleding krijgen? 

  Hoor graag van jullie! 

  #10178365 Quote

  Bij albert Heijn hebben ze waspoeder, huismerk voor de witte was.

  Zet je vieze kleertjes even in een sopje, daarna in de wasmachine met je eigen wasmiddel en je krijgt werkelijk alle vlekken er mee uit👍🏻👍🏻

  #10178380 Quote

  Ossengal! Werkt hier fantastisch. Poep/spuug eruit spoelen, beetje warm water en dan ossengal. 

  #10178388 Quote

  Ik vind Jemako vlekkenspray en Ossengalzeep erg goed werken. En alles snel in de week zetten, zodat de vlek er niet intrekt.

  #10178412 Quote

  Kleertjes met poepvlekken gooi ik gewoon in een emmer water en dan zo snel mogelijk in de wasmachine bij de gewone was. Heb er nog nooit iets bijzonders voor gebruikt en heb geen vlekje overgehouden. 


  Susannaaaa
  Bijdrager
  #10178414 Quote

  Heb gehoord dat ossengal zeep goed werkt, heb er alleen geen ervaring mee. 
  Ik gooi de poep/spuug kleertjes in een emmer met heel warm water en gooi er dan biotex bij. Dan deksel op de emmer en goed schudden. Lucht eruit laten en soort van vacuum creeren en dan dag laten staan. Daarna uitwassen in de machine

  Lees ook: Alles over doorslapen
  #10178463 Quote

  Ik vond ossengal altijd veel werk. Gebruik liever biotex of Varnish. Gewoon schepje in de emmer en nachtje laten staan. Je krijgt alles eruit! 


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10178480 Quote

  Blokje ossengalzeep (bij kruidvat te koop). Kleertjes even uitspoelen, inwrijven met ossengalzeep, uitspoelen en de machine in. Gaat er vrijwel altijd uit! En anders direct nat uit de machine nog een keer. 


  Gerako
  Bijdrager
  #10178521 Quote

  Ik las hier destijds ergens van Dasty (van de wibra) en wij zweren erbij! Volledig gele rompers, van de poep, weer hagelwit 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct