Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Baby Wil Niet In Bed Slapen Tussen 20 En 23u

 • Auteur
  Berichten

 • RomyVE
  Bijdrager
  #10574174

  Onze dochter is nu ruim 4 maanden oud. Overdag slaapt ze prima we leggen haar neer en ze valt vanzelf in slaap en slaapt dan lekker. Maar vanaf 20u is het één groot drama! We leggen haar in haar bedje en dan valt ze wederom vanzelf in slaap. Na 20 a 30 minuten wordt ze echter wakker, begint ze te huilen en gaat ze niet meer slapen. Gevolg is dus dat wij al weken tot 23u met een baby op onze arm op de bank zitten. Eerst sliep ze dan nog, maar sinds twee weken doet ze dat dus ook niet meer, waardoor we tot 23u met een wakkere (en vermoeide en ontevreden) baby zitten.
  Tips om dit te veranderen zijn zeeeeeer welkom!!

  #10574178 Quote

  Heel herkenbaar! Ik doe mijn baby (nu 5 maanden) savonds altijd in de draagdoek (of wandelwagen) en ga dan een flink eind wandelen zodat ze toch nog even slaapt tussen haar laatste dutje en voor ze naar bed gaat. Zodat ze niet super moe en chagrijnig wordt.


  Cinn
  Bijdrager
  #10574192 Quote

  Heel herkenbaar hier hoor. Vaak willen die kleintjes savonds lekker bij je zijn.. lekker bij je houden.. op je buik of in de draagdoek. En proberen ervan te genieten…. Klinkt cliche maar ze zijn zo snel groot..

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen