Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babyhotel Resort Voor Baby 6 Maanden In Europa

  • Auteur
    Berichten

  • Roza eko
    Bijdrager
    #10600268

    Hoi!

    Ik wil binnenkort lekker even weg met mijn kleine man, die dan bijna 6 maanden is. Ik wil vooral gewoon even lekker genieten samen, een verwarmd zwembad voor hem, lekker weer, buiten slenteren met de draagzak. Massage voor moms altijd welkom ;). Op een plek die aan zee/bij de boulevard ligt het liefst, zodat alles te belopen is.

    Maar ook: een hotel waar alle babyspullen liggen, denk aan een cosleeper of anders campingbedje, wandelwagen, enzovoort. Dat zou heel fijn zijn.

    Wie heeft er suggesties? Ergens in Europa (dus evt ook in Nederland).
    Benieuwd! Alvast bedankt.

    PS. een vraag: hoe vervoerden jullie de baby van het vliegveld naar hotel? Kun je een maxicosi huren, of dan handiger de trein of tram te pakken en in de draagzak?

    Groetjes!


    Essil
    Bijdrager
    #10600272 Quote

    Je hebt een maxi cosi nodig in het vliegtuig dacht ik.


    Essil
    Bijdrager
    #10600273 Quote

    Veel hotels hebben wel een camping bedje en kinderstoel beschikbaar. Dat staat meestal vermeld op de boeking site. (Vaak wel alvast bij reservering aangeven.) Kinderwagen is wat harder zoeken vermoed ik.

    Geen kant en klare tips voor je helaas.

    Fijne vakantie!


    EvdB
    Bijdrager
    #10600307 Quote

    Hoi,

     

    Je kunt taxi’s van te voren regelen en aangeven dat je een maxicosi in de taxi nodig hebt. Kost wat meer dan een taxi die je even aanhoudt op het vliegveld, maar dan is kun je je kindje wel makkelijk en veilig vervoeren.

    Je hebt geen maxicosi nodig in het vliegtuig, maar zult je baby op schoot moeten houden. Je krijgt dan van de crew een speciaal riempje dat vastgemaakt wordt aan jouw riem en waarmee je je baby vastmaakt tijdens stijgen en dalen. Tip is om je baby aan te leggen als je bv geeft tijdens stijgen en dalen. Met flesvoeding misschien de fles geven, maar daar heb ik geen ervaring mee.

    Een wandelwagen is op zich geen overbodige luxe voor op het vliegveld en mag helemaal mee tot aan het vliegtuig. Hij wordt dan door de crew in het ruim gelegd. Volgens mij betaal je er niet extra voor.

    Hotels heb ik helaas geen tips voor, maar hoop dat je iets vindt en wens je alvast veel plezier!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct