Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babynaam

 • Auteur
  Berichten

 • Kriebelss
  Bijdrager
  #10126900

  hoi!

  ik ben nu 36 weken zwanger van een meisje en ik twijfel nog een beetje over de naam. Wij willen onze dochter Zoë Elisabeth noemen. Maar de reden dat ik twijfel is dat het nichtje van mijn beste vriendin ook Zoë heet, de kleindochter van een vriend van mijn moeder ook en nog een kennis zo heet. Aan de kant van mijn schoonouders heet niemand zo..

  is het dan raar dat wij deze naam willen of kan het? Ben zo bang dat ik spijt krijg😔

  over Elisabeth ben ik wel helemaal uit. Mijn oma haar tweede naam is Elisabeth en ons buurmeisje waar mijn vriend helemaal gek op is heet zo. Maar dar maakt mij niet zoveel uit! 


  Daniellewp
  Bijdrager
  #10126924 Quote

  Ik zou het gewoon doen! De naam past blijkbaar bij jullie en de andere kinderen met die naam zijn best ver weg. (Nicht van… kleindochter van…)

  #10126928 Quote

  Gewoon doen! Zolang jij het leuk vind.. en het is geen naaste familie..


  Mamavantweee
  Bijdrager
  #10126974 Quote

  Doen!😁 Is alleen maar een compliment voor degenen die in jou omeving ook zo heten. 

  #10127037 Quote

  Als jullie als ouders blij met de naam zijn zeg ik gewoon doen. Je hoeft je echt niet schuldig te voelen. Er zijn wel meer Zoë’s in het land!


  SusanVerweren
  Bijdrager
  #10127097 Quote

  Doen! Als je gevoel echt bij die ene naam ligt en je kiest uiteindelijk voor een andere naam ben ik bang dat je spijt krijgt.. Die namen, zo moeilijk toch! Heb er zelf net ook een topic over geopend. Het is altijd wat;  of de naam komt al voor in je kenniskring, of het is te apart. Dus gaan voor de ene naam die jou een goed gevoel geeft!

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Gevavi
  Bijdrager
  #10127113 Quote

  Gewoon doen. Als jullie dit echt mooi vinden dan moet je snel stoppen met twijfelen hoor!! Dit heb je toch bij heel veel namen, ik zou er geen probleem van maken 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct