Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babynestje Afleren 7mnd

 • Auteur
  Berichten

 • MommyToBe2204
  Bijdrager
  #10392370

  Hi dames,

  onze jongste is nu 7mnd en slaapt sinds hij een week oud is in een babynestje. (Een van doomoo, die is veilig om in te slapen)
  Hij word nu echt groot erin, de onderkant is al open zodat hij zijn beentjes gewoon kwijt kan.. maar we willen nu wel gaan afbouwen zodat hij zonder nestje kan slapen.

  hebben jullie tips? Of hoe hebben jullie dat gedaan?

  groetjes!

  #10392385 Quote

  Heb je geprobeerd of hij er moeite mee heeft in bedje te slapen? Of slaapt hij nu in bedje met babybest? Mocht hij er moeite mee hebben dan zou ik zorgen dat je een slaapritueel inbouwt (of al hebt) voordat hij gaat slapen in het nestje en dit ook toepassen en hem dan in bedje leggen. Als dat niet werkt kun je hem met nestje en al in bedje leggen na het -voor hem bekende- slaapritueeltje. Dan doe je als het goed gaat, de dag erna de vulling eruit en verder alles het zelfde. En als dat goed gaat ook de onderkant weghalen.


  MommyToBe2204
  Bijdrager
  #10392402 Quote

  Ja hij slaapt idd wel in zijn eigen ledikantje, in het babynestje. We hebben al een paar keer geprobeerd zonder nestje te laten slapen maar dan hij heeft hij ontzettende moeite om in te slapen en word hij snel weer wakker. 

  maar de vulling eruit halen is ook een goeie tip! We proberen het nu zonder nestje, met voedingskussen voor slaapjes overdag. Snachts laten we hem nog wel in zijn nestje (voor nu dan) 

   

  thanks! 


  MoesjeSharel
  Bijdrager
  #10392515 Quote

  Aanvulling op rozenmeisje: je kan het nestje misschien daarna nog een nachtje (of een paar nachtjes) in de buurt leggen voor de geur?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct