Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Baby’s geboren in juli 2019 ❤️

 • Auteur
  Berichten

 • lepeltjelepeltje
  Bijdrager
  #10226785

  Een topic voor baby’s geboren in juli! Voor het delen van tips en ervaringen.

  Onze zoon is 11 juli geboren, eerste kindje. Heel spannend om nu moeder te zijn. Het wordt steeds normaler, maar toch ook nog de nodige onzekerheden. Waarom huilt hij, wat heeft hij nodig? Doe ik het goed? 


  WR
  Bijdrager
  #10226869 Quote

  Leuk! 


  WR
  Bijdrager
  #10226870 Quote

  Leuk! Ik schrijf mee! Onze zoon is 4 juli geboren. Nu mag ik mama zijn van een dochter (30-06-2018) en een zoon (04-07-2019).

  Inderdaad nog wel af en toe zoeken, maar toch ook alweer zo “normaal”. We hebben al best een lekker ritme gevonden alleen vliegen de dagen voorbij en dan doe ik dus alleen de dingen die ik moet doen, haha. Ik zie mezelf nog niet zo snel naar ’t dorp gaan met de kleintjes in de auto dus voorlopig sturen we anderen op pad of bestellen we alles. Dagelijkse routine bestaat nu vooral uit aankleden, eten, paar kleine boodschappen bij de supermarkt met de kinderwagen, slapen, huishoudelijk werk etc. Maar ik ben al blij dat dat allemaal lukt. De kleine man doet het heel goed, wil met deze hitte wel vaak aan de borst maarja zelf heb ik ook veel dorst dus dat doen we dan maar!

  Ben benieuwd naar alle verhalen en hoe het met iedereen gaat! 


  KT
  Bijdrager
  #10226987 Quote

  Hier is onze zoon Daan op 6 juli geboren en heb al een dochter van september 2017. 

   

  De warmte is pittig voor ons mannetje en idd hij wil vaak drinken aan de borst maar dat is idd niet gek!

   


  Lizzyluc
  Bijdrager
  #10227040 Quote

  Ik sluit ook aan! Onze dochter geboren op 5juli! 

  Ze heeft ontzettend last van die hitte. Dronk eerst netjes om de 3 uur maar nu steeds al om de 2uur. Slopend omdat ik borstvoeding geef. Volgens consultatie bureau mocht dat niet en zou het totaal niet nodig zijn. Gelukkig hebben we dat genegeerd en zijn gewoon echt op verzoek gaan voeden dan maar even afzien. Helemaal blij nu ik zie dat jullie kindjes dat ook doen, dat ze extra vaak komen! Hopelijk slaapt ze komende dagen ook weer beter. Zijn nu alleen maar hazenslaapjes in onze armen 😞 

  halve dag nog dan is de extreme hitte voorbij 🎉🎉


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10227056 Quote

  Heehee, 

   

  Mijn uitgerekende datum was 06-07-2019 en ben bevallen op 12-07-2019 om 03:29 uur doormiddel van een spoedkeizersnede onder gehele narcose, maar gelukkig een gezonde mannetje op de wereld gekomen met een gewicht van 3656 gram en 51cm groot. Helaas heb ik hem niet zien geboren worden. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Kay
  Bijdrager
  #10227069 Quote

  Hoi,

  Ik ben ook op 6 juli bevallen van een dochter. Maar man wat een zoektocht is dit. Ze is ons eerste kindje dus we proberen van alles. Ze kan soms uren achter elkaar huilen en dan vooral in de nacht of net als je wilt gaan eten. Maar gelukkig groeit ze goed. 

  Ook ik geef borstvoeding en nu met het warme weer gewoon op verzoek. De eerste en tweede week kwam ze rond de 3 a 4 uur. Maar nu kan het soms zelf ieder uur zijn. En gelukkig valt ze snel in slaap daarna. 


  BOTW
  Bijdrager
  #10227071 Quote

  Leuk een nieuw forum! Ik schrijf ook weer mee 😃

  10Juli bevallen van onze dochter, het is een tevreden maar heel bewegelijk meisje. Ze slaapt wel veel, jullie kindjes ook?

  Zijn vandaag overgestapt naar Nutrilon Omneo voor krampjes en obstipatie, en vind het best spannend, hopelijk krijgt ze er geen last van. We hadden voeding van Hipp, en ze dronk het goed, alleen poepte ze bij elke verschoning, en vaak waren het keutels. CB vond dit niet goed en gaf aan over te stappen, vond het wel lastig want ze had nergens last van, maar ze begon gister toch druk te zetten voor het poepen, dus toch maar overgestapt, hopelijk binnenkort dunnere luiers 😁

  en we hebben allemaal last van de warmte, opzich vind zij het nog niet heel erg, maar vind het zelf lastig van wat ik haar aan moet trekken, en als ik de deuren open zet ‘s avonds ben ik weer bang dat ze op de tocht staat. Slapen jullie met ramen dicht? En wat is echt tocht? Als het buiten wat waait mag ze dan niet buiten slapen (in de kinderwagen)

  en normale temp. Op slaapkamer is 16-20 graden, bij ons is het 30 graden. En maak ik me weer zorgen of dit goed is!  Had gegoogeld en kwam uit op hitte en wiegendood…. heel fijn, ga niet meer googelen haha.

  Ze ligt in een romper met een lakentje, en controleer regelmatig haar nekje en haar temp. Haar temp word niet hoger dan 37.2 gelukkig.

  en knuffelen is ook wat minder fijn, krijg het er smoorheet van, en zij een zweet koppie, en word helemaal warm van ons… (word dan gewoon rood) vind het echt vreselijk dit weer. 

  Voel me echt soms een overbezorgde moeder haha🙈 

  gister een newbornshoot gehad, en we zijn enorm benieuwd naar de foto’s! Was blij dat het in de ochtend was en we daarna weer lekker thuis waren☀️🥵

  leuk om te lezen hoe het met de rest gaat! 😃


  BOTW
  Bijdrager
  #10227074 Quote

  Ik dacht trouwens dat je met borstvoeding op verzoek mocht geven? Mijn schoonzus moest laatst om de 3 kwartier/halfuur voeden, lijkt me zelf heel slopend pfff… 

  Vandaag zei cb nog dat ik zelfs vaker flesvoeding mag aanbieden als ze eerder honger heeft, omdat het zo heet is.

  maar goed volgens mij is elke CB weer anders… de 1 zegt dit, en de ander dat…

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct