Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babyshower

 • Auteur
  Berichten

 • Kimmx
  Bijdrager
  #10454696

  Mijn schoonzus vroeg wat we allemaal nog nodig hadden voor ons kleine meisje. Ik denk dat mn babyshower eraan zit te komen😂🙈 maar iemand nog leuke, handige spullen wat je niet kan missen of waar je niet genoeg van heb. Of wat iets anders leuks/handigs 😊


  BABYDON
  Bijdrager
  #10454699 Quote

  Een babynestje echt een musthave!


  AAY
  Bijdrager
  #10454704 Quote

  Mee eens!


  AAY
  Bijdrager
  #10454705 Quote

  Mee eens, baby nestje


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10454706 Quote

  Ik zou een wat groter cadeau noemen, wat je over een tijdje nodig hebt, zoals een fietsstoeltje, een loopfietsje of zwembadje voor in de tuin/op t balkon?


  With love
  Bijdrager
  #10454717 Quote

  Het is persoonlijk: Ik ben juist van de kleine dingetjes wat ik leuk vind. Dingetjes voor in bad, speelgoed, rompertjes (gaf zelf de maat en merk op) en al zulke dingen.

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  AAY
  Bijdrager
  #10454718 Quote

  Een box, wipstoel, eetstoel, zijn ook handig


  Tesssa
  Bijdrager
  #10454762 Quote

  Rompers (zeker met de zomer in aantocht, hebben ze soms niets anders aan..) en hydrofiele doeken kan je ook nooit genoeg van hebben. Dus dat is altijd goed!

  Of wat kleine speeltjes, zoals een goede rammelaar, zo’n toren van blokken in verschillende maten die op elkaar passen, badspeeltjes etc. 

  Of als je aan kleertjes denkt, zal ik een iets grotere maat vragen (niet 50 en niet teveel 56). Dit hebben ze heel kort aan en krijg je vaak ook van kraamvisite.. 


  StephW
  Bijdrager
  #10454807 Quote

  Ik was blij met een sophie de giraf bijtspeeltje, rugtasje voor de opvang, knuffeltje met hartslag, bibs spenen, speenkoordje, wagenspanner, luiers, voelboekjes.. door vanalles wat te noemen, ook qua prijs, kan iedereen kijken wat ie wil geven 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct