Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Babyvoeding Ervaringen

 • Auteur
  Berichten

 • nne ba
  Bijdrager
  #10083469

  Hallo dames

  ik dacht dat het wel fijn zou zijn om ervaringen uit te wisselen over baby voeding hoeveel weken de baby is hoeveel hij/zij drinkt en welke merk gebruiken jullie of hebben jullie gebruikt en wat zijn jullie ervaringen hiermee?

  Mijn zoon is nu 14 weken wij hebben eerst de hero standaart gebruikt door het vele spugen ivergestapt naar de hero comfort en omdat ik merk dat hij heel veel krampjes heeft ben ik overgestapt naar de neolac sinds gisteren ik weet dus nog niet hoe goed deze is we fijn dat dit een biologische voeding is voelt iets vertrouwder.

  groetjes 

  mama van een engeltje :)


  Kim Beaujean
  Bijdrager
  #10083556 Quote

  Eerst gestart met de nutrilon 1, daarna nutrilon H.A geprobeerd vanwege de reflux. Uiteindelijk neocate voeding en nu is ze 6,5 maand en gebruiken we nutrilon 2 ingedikt met een beetje rijstebloem (6+ maanden). Dit gaat prima. Ze drinkt 3 flessen van 200 cc per dag, en fruit en groente. 


  Nickyhpfnn
  Bijdrager
  #10083787 Quote

  Wij zijn begonnen met nutrilon maar vond dit geen succes meneer spuugte veel en had last van darmkrampjes. Overgegaan na 1 week op kruidvat merk standaard en daar doet die het nu super goed op is bijna 11 weken af en toe geeft tie een mondje terug soms iets meer maar geen last meer van krampjes en hij groeit goed hij drinkt 6 flessen van 150 cc maar niet alles gaat op meestal 2 hele andere laat tie 30/60 staan. 


  Milli Gerritsen
  Bijdrager
  #10084289 Quote

  Hoi mama’s, ik heb wwn zoontje van 6,5 maand inmiddels. Een maand geleden zijn wij begonnen met een papfles en het voeden van pap, de eerste slokken en happen gaan goed. Maar dan ineens wordt hij mega overstuur en wilt hij niets meer hebben tot ik hem troost of een gewone fles geef… fruit en groente hapjes gaan overgins prima. Wie heeft dit ook of tips waardoor dit komt? 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct