Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Badje 12 Maanden

 • Auteur
  Berichten

 • ZazouTwee
  Bijdrager
  #10358749


  Hallo mama’s,

  Ik ben op zoek naar een nieuw badje voor onze (nét) dreumes. We hebben met veel plezier het schnuggle badje gebruikt maar die wordt inmiddels wel erg ‘snug’. Hebben jullie tips voor een badje waar de kleine ook zo lekker stevig in zit maar dan wat groter? Ik vind hem te zwaar (en wild) om mee te douchen op de arm en hij staat nog niet stevig genoeg om hem zelf te laten staan onder de douche. Wij hebben geen bad. 

  #10358751 Quote

  Wij hebben een badje van Bebe-Jou. Onze dochter heeft er tot 1,5 jaar in gezeten, ging prima! Ik zou gewoon naar de Prenatal of een andere babywinkel gaan en proberen of je zoon erin past 🙂 


  ZazouTwee
  Bijdrager
  #10358753 Quote

  Tja, dan is het ook maar voor een half jaar. Ik hoop eigenlijk op iets waar we minimaal weer een jaar mee vooruit kunnen. 


  Hopsakee
  Bijdrager
  #10358755 Quote

  Hier ook de bebe-jou, staat gewoon op de grond (toen ze baby was op standaard). Word in december 2 en we gebruiken hem nog. 

  Ze zit er met veel plezier nog in, dus zal vast nog prima zitten ook!


  Crazy
  Bijdrager
  #10358765 Quote

  Misschien een 2e hands badje kopen. Wij hebben er een en zetten dit in de douchekuip neer. Dit scheelt poetswerk. Ze is nu bijna 2 jaar en gaat in het badje en met ons in de douche.  

  #10358766 Quote

  Stokke flexi bath is tot 4 jaar. Geen idee of dat zo lang past maar 2 jaar zou toch moeten lukken lijkt me. Of anders een minizwembadje, altijd nog groter dan een groot babybadje 😉

  read more image Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  MariekeSep
  Bijdrager
  #10358769 Quote

  Hier ook een Stokke flexi XL. Hij past er nog met gemak in. Inmiddels wil hij er wel zelf uit en gewoon douchen. Maar hij staat stabiel dus het is oké. Verder is het badje hartstikke fijn en kun je er zeker nog even mee door!

  #10358770 Quote

  Wij stopten met 1,5 omdat ze niet meer in bad bleef zitten, maar ze had er gemakkelijk nu nog in kunnen zitten (ze is ruim 2). Zal qua formaat dus zeker geen probleem zijn 😉 Onze dochter begon op te staan in het bad en dat vonden we onveilig, dus sinds dat moment doucht zij gewoon.


  Galileo
  Bijdrager
  #10358781 Quote

  Wij hadden dit probleem ook een beetje, maar ook geen ruimte voor een badje. Vanaf een maand of 8 zit mijn dochter onder de douche en dat vindt ze geweldig en gaat ook goed. Ze is nu 15 maanden en zit nog steeds, ondanks dat ze prima kan lopen. Ze vindt het zo leuk dat als we de badkamer deur niet dicht doen als we gaan douchen, ze er zelf gezellig bij komt zitten…. Kun je dus ook proberen! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct