Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bak Kinderwagen Maxi Cosi Tips

 • Auteur
  Berichten

 • Mamamaart
  Bijdrager
  #10437162

  Hey dames,

  Ik heb een vraag onze dochter is 6 weken oud En weegt 5 kg.
  Als wij met de auto weggaan leggen we haar in de maxi cosi en dan is zij zo vertrokken als we dan ergens gaan wandelen klikken we de maxi cosi op het onderstel van de kinderwagen en slaapt ze gewoon door ook als we stil staan

  Als wij haar in de bak leggen en we gaan thuis een stuk wandelen, slaapt ze wel alleen zodra wij stil staan begint ze meteen te huilen.

  Hebben jullie misschien tips? Want om steeds de maxi cosi te gebruiken, wij hebben het idee dat ze daar zo raar in zit haar nekje heeft zo’n rare houding


  MevrouwI
  Bijdrager
  #10437171 Quote

  In en maxicosi is het max 1,5 a 2 uurtjes. Misschien is het de geborgenheid van een maxicosi? Alle zijkanten goed omsluitend en je zit er stevig in. Slaapt ze thuis ook wel eens in de kinderwagen?

  Je zou kunnen proberen jaar stevig toe te dekken in de wagen, te oefenen als je thuis bent. Ze is nog zo klein alles moet leren.


  Lewis
  Bijdrager
  #10437183 Quote

  Wij hebben een slechte slaper, dus oplossingen waren nooit een 100% garantie. Maar hier hielp een wikkeldoek erg tegen het wakker worden bij stil staan. Wij hadden er een van Snoozebaby. De hele zomer gedoe gehad met steeds wakker worden. En op de frisse septemberochtenden ging ik dat ding gebruiken in de wagenbak, en ze sliep als een roosje, ook als ik stil stond. (Na 6 mnd niet meer, maar sindsdien ga ik gewoon lekker als ze wakker is wat leuks doen)

  #10437184 Quote

  Ik wilde precies hetzelfde zeggen als mevr boes 😅 

  Langer dan 2 uur per dag in de maxi-cosi wordt inderdaad afgeraden, omdat het een onnatuurlijke houding is voor kindjes en dus ongezond om te lang in die houding te zitten.

  Dus inderdaad strak instoppen, of eventueel de ruimte om je kindje een beetje opvullen met een knuffel o.i.d. gewoon goed opletten dat je dit veilig doet of anders altijd zicht op je kindje houdt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct