Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ballerine Spiraal Uitgezakt

 • Auteur
  Berichten

 • Cbloem
  Bijdrager
  #10403371

  Goedemorgen dames,

  Dit is misschien niet de goede plek, maar het heeft wel te maken met (mogelijk) zwanger worden, dus vandaar.

  Ik heb nu 2 kinderen, de jongste is 6 maanden. Na de uitzending van Rader heb ik contact gehad met mijn verloskundige en mijn Ballerine spiraal laten controleren op een echo. Deze blijkt niet goed te zitten, uitgezakt. Ik ben niet voldoende beschermd nu. Wie heeft dit ook? En wat heb je gedaan? Wij willen op den duur nog een derde, dat mag best dit jaar plaatsvinden. Ik kan hem er laten uithalen en dan rustig kijken wat er gebeurd het komende jaar. 

  Wel erg vervelend dat dit dure spiraaltje niet goed blijkt te werken (iig bij mij) en je nu toch voor keuzes komt te staan om eerder aan een derde te beginnen mogelijk. Is dat natuurlijk helemaal niet zo erg, als het toch al onze wens is, maar ik ga nu niet voor een half jaar of jaar een duur ander spiraaltje nemen.

  Ik hoor graag andere ervaringen en overwegingen! Alvast bedankt :)

  #10403386 Quote

  Er zijn ook andere voorbehoedsmiddelen. Ik zou hem eruit halen als je die wens hebt en evt condooms gebruiken als je je wens nog even wilt uitstellen. Een half jaartje is zo om toch?


  Ananasss
  Bijdrager
  #10403463 Quote

  Voor de keuze staan om eerder te beginnen vind ik redelijk zwart-wit. Genoeg andere opties. Condooms zijn ideaal om tijdelijk te gebruiken als jullie op kortere termijn nog wel een wens hebben. 


  Cbloem
  Bijdrager
  #10403524 Quote

  Dank, dit is inderdaad waar!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct