Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bandenpijn

 • Auteur
  Berichten

 • Char-lie
  Bijdrager
  #10516828

  Hoi!

  ik ben nu 20 weken zwanger en heb sinds een dag of 5 constante pijn in mijn rechterzijde met af en toe flikken pieken in de vorm van steken. Iemand nog tips om dit te verzachten? Ik heb nu vooral een warme kruik daar, elke dag een warm bad en ik slik paracetamol maar het helpt allemaal minimaal of heel kort. Ik had met de verloskundige gebeld en zij denken dat het bandenpijn is. Het is mijn eerste zwangerschap dus ik herken het zelf niet.


  Lewis
  Bijdrager
  #10516831 Quote

  Rust nemen. Op je zij liggen en als je al een buikje hebt een kussentje eronder. 

  Bij mij komt het vooral vlak voor groeispurtjes van mn buik en is het een week later weer iets minder. Het enige dat helpt is veel mn buik laten rusten. Dus de spanning van je spieren af.


  Char-lie
  Bijdrager
  #10516924 Quote

  dankjewel voor je reactie! Op mijn zij liggen werkt inderdaad goed, rust nemen is alleen heel lastig want ik moet gewoon werken, in de zorg.. dus ik zoek vooral ook tips hoe ik het daarin zo draagbaar mogelijk kan maken. Ik heb al geregeld dat ik zo min mogelijk hoef te tillen of bukken.

  wat je zegt over die groeispurtjes klopt wel want ik ben in de afgelopen week van niks naar een zichtbaar klein buikje gegaan inderdaad.

  #10516953 Quote

  Hoi

  Bij mij heeft een buikband heel veel geholpen om de dag door te komen in mijn vorige zwangerschap


  Shirley
  Bijdrager
  #10517022 Quote

  Hi ik heb er ook met vlagen last van. Zo’n buikband helpt wel echt. Het ondersteund je buik waardoor er minder gewicht aan je banden hangt.

  Ik had een paar weken geleden heel erg last van banden en bekkenpijn. Heb toen een zwangerschapsmassage gehad en binnen een 2 dagen was de pijn helemaal weg.

  Hopelijk wordt het snel minder. Succes!

  #10517031 Quote

  Je kunt een fysiotherapeut vragen je rug in te tapen, blijft een week zitten. Na een paar weken gaat de pijn als het goed is over, dan heb je de tape niet meer nodig. Of zo’n buikband voor zwangeren inderdaad.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct