Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Barefoot schoenen

 • Auteur
  Berichten

 • Martina Amm
  Bijdrager
  #10111345

  Hallo mama’s  

  Nu onze mini (16mnd) steeds beter los loopt en de temperatuur lager wordt, ben ik al een tijdje op zoek naar Barefoot schoentjes die ook bij kouder weer gedragen kunnen worden. Ben niet zo’n geitenwollensokken figuur, maar vind het belangrijk dat haar voetjes zich goed kunnen vormen en sterken.

  Nou dat valt nog niet mee! Ik heb nu een Duitse site ontdekt, freizehn.de  die ook naar NL verzenden, maar dat geeft aardige portokosten (geïnteresseerden uit regio Rotterdam om samen te bestellen??) 

  Ik vraag me af of hier iemand goede ervaringen heeft om hier in NL Barefoot schoentjes te kopen? 


  TanteEss
  Bijdrager
  #10111347 Quote

  Hey!

  Ik heb vorig jaar sokken van Ewers gekocht. Ze heten Ewers stoppi en zijn fantastisch. mijn dochter heeft daarop leren lopen. Zijn gewoon sokken met een siliconen laag eronder waardoor ze niet uitglijden. Ik ben fan!


  TanteEss
  Bijdrager
  #10111348 Quote

  Oehh sorry je zoekt schoentjes… Ik heb te snel gelezen.. dan kan ik je niet helpen! 

  Dan adviseer ik die ewers stoppi alsnog als pantoffels haha. Als ‘leren lopen schoenen’ had ik bunnies.

  #10111359 Quote

  The drifter leather. Google het maar eens. Ze maken custom made hippe barefoot schoenen. Je stuurt de voetafdruk op of geeft een maat door, je kiest een model schoen en kleur / textuur leer en ze maken het voor je. Weet niet hoe duur kinderschoenen daar zijn. 


  Martina Amm
  Bijdrager
  #10111382 Quote

  Haha, geen probleem, toch bedankt voor je reactie! Voor binnen vind ik die Ewers stoppi een goede oplossing, zeker omdat we een “gladde” trap hebben. Op blote voeten gaat dat goed, maar ik vrees dat ze met gewone sokken uit zal glijden… 


  Martina Amm
  Bijdrager
  #10111383 Quote

  De  drifter leather kon ik nog niet, dus net ff opgezocht. Mooie schoenen maken ze daar, eerder voor mezelf dan voor mini! Ik vind ze voor haar aardig prijzig (€120) zeker nu ze nog zo hard groeit. Ik ga ‘m wel opslaan, mooie site

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct