Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bbz En Miskraam In Buik Iemand Ervaring Mee

 • Auteur
  Berichten

 • PatriesN
  Bijdrager
  #10206033

  Hi meiden. 

  Ik was uitgerekend in januari 2020. 

  Afgelopen zondag kreeg ik enorme buikpijn, geen buikpijn vanuit de baarmoeder maar alsof ik rondom mijn navel helenaal in elkaar ben geslagen en bont en blauw van binnen ben. Ik heb dit gemeld bij de verloskundige maar die gaf aan dat dit niet vanuit baarmoeder komt en ik huisartsenpost moest bellen. Gebeld maar zagen er geen gevaar in. Ik zou een dagje naar den haag gaan met me zus dus ben maar gewoon gegaan maar de pijn werd ondraaglijk en kon niet meer lopen. Ik ben terug gegaan en naar de huisartsenpost. Heb een echo gehad van de gynaecoloog en ze zag wat ophelderen in de baarmoeder maar ze zag ook veel vocht/bloed rondom mijn baarmoeder en dat geeft de hoeveelheid pijn omdat het mijn buikwand irriteert. 

  Het is nog zo pril dat ze me naar huis stuurde. De pijn was snachts en vanochtend nog steeds ondraaglijk dus ben weer naar het ziekenhuis gegaan. Nu een andere gynaecoloog en die zag ook dat ik vocht/bloed in mijn buik heb en ze zag wat oplichten in de baarmoeder maar dat bewoog ook mee met de echo. Ze zag ook wat bij mijn rechter eileider. 

   

  Conclusie:

  Waarschijnlijk een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en dat een miskraam is geworden en via mijn eileider in de buik is gekomen. Ik heb ook bloed geprikt en gaf hcg waarde aan van 851 dus gemiddeld 5 weken zwanger. Ik heb ontzettende pijn en ben er helemaal kapot van. 

  Zijn er meiden die dit ook hebben meegemaakt? 

   

  Ook gaf ik aan dat ik deze pijn maar dan minder heftig ook heb tijdens mijn menstruatie de laatste 3/4 keer. En kwam toen al via internet op endometriose dus ik gaf aan kan ik dat ook niet hebben en dat dat nu zo veel pijn geeft  maar zij gaf aan dat als je endometriose hebt niet zwanger kan worden.  Maar ik lees dat veel vrouwen dat wel gewoon zijn. 


  Brenda
  Bijdrager
  #10206654 Quote

  Hoi Patries, 

  Wat verschrikkelijk om mee te maken he… 

  ik heb afgelopen maand ook een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en bij mij is mijn eileider geknapt en moest via operatie helaas verwijderd worden. 

   

  Ik had ook heel veel pijn en met veel moeite door de huisarts doorverwezen naar het ziekenhuis. In eerste instantie zag de gynaecoloog niks en zei ze dat het een miskraam was. Moest toen bloedprikken, maar mijn HCG bleef stijgen. Toen een week later heel veel buikpijn gekregen aan de rechterkant van m’n buik. Zo erg dat ik niet meer kon bewegen en lopen. Ik had gewacht want ik zou die volgende ochtend toch weer een echo krijgen. Ze zagen daarop dat er bloed zat maar dat het niet veel was en het zou vanzelf weggaan. Naar huis gegaan en diezelfde middag was het echt ondragelijk de pijn en toch weer gebelt naar t ziekenhuis. Ik mocht gelijk komen en ze zagen dat het bloeden veel meer was geworden. Ik moest daarom diezelfde dag nog zsm geopereerd worden. Rechter eileider weggehaald en 250 ml bloed.

  Gelukkig snel hersteld van de operatie maar psychisch nog wel last van gehad. Ik heb een knuffeltje gekocht om “het vruchtje” toch een beetje tastbaarheid te geven en dat heeft me wel geholpen. Na de operatie eigenlijk gelijk zwanger geworden zonder menstruatie ertussen en alles zit nu gelukkig op de goede plek! 

   

  Ik hoop dat jij je ook snel beter voelt.

   

  groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct