Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bbz Uitgesloten Volgens Gyn

 • Auteur
  Berichten

 • Mariamnarjis
  Bijdrager
  #10077695

  Lieve dames,

  Vrijdag is mijn spiraal eruit gevallen. Maandag belde ik de gyn om het te medelen, die wilde mij toch zien. En moest ook een test doen. Doe knalde gelijk. Maandag avond hcg geprikt 183 en echo gehad niks op te zien. Woensdag hcg 664 echo gehad niks te zien alleen een cyste en wat vocht op rondom eierstok. Vandaag hcg 1364 en deze foto. Gyn zegt dat t er goed uit zien. Ik ben nu precies 4 weken. Zien jullie ook iets op deze echo.


  Mariamnarjis
  Bijdrager
  #10077696 Quote

  Weet niet hoe je foto hier aan toevoegt 


  Superjuffie
  Bijdrager
  #10077724 Quote

  Via tinypic.com en dan de link hier plakken


  Mariamnarjis
  Bijdrager
  #10077730 Quote


  HeyHallo
  Bijdrager
  #10077762 Quote

  Foto werkt niet

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Izzy
  Bijdrager
  #10077803 Quote

  een bbz hoort altijd beindigd te worden toch?


  Stelvio
  Bijdrager
  #10077806 Quote

  Ik ben twee weken geleden geholpen aan een bbz. En eerlijk gezegd klinkt dit niet als een bbz. Jij geeft aan dat je 4 weken zwanger bent ongeveer? Dan is er nog niks te zien op de echo. Alleen je baarmoederslijmvlies is wat dikker dan normaal. Met 5 weken zie je een vruchtzakje meestal en rond de 6e week vinden ze meestal een piepklein vruchtje. Bij een bbz zien ze niks! Want de zwangerschap zit dan in de eileider of eierstok. Dit gaat gepaard met bloedverlies en rond week 6, 7 of 8 krijg je ernstige steken aan een kant van de buik. Dus ga er maar vanuit dat de gynaecoloog wel weet waar hij/zij over praat, dus dat je nu 4 weken bent en alles er goed uit ziet! Gefeliciteerd 🙂 


  Maartje K
  Bijdrager
  #10077845 Quote

  Ik heb in september een bbz gehad en het zat toen in mijn linker eileider. Nu 11 weken en drie dagen zwanger en vanaf het moment dat we wisten dat ik zwanger was echo’s gehad. Als j e 4 weken zwanger bent controleren ze of het niet in de eileider zit en is het nog niet goed te zien in de baarmoeder. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct