Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bedorven moedermelk?

 • Auteur
  Berichten
 • #10349463

  Hi allemaal,  mijn dochter (9 maanden) heeft vandaag op de opvang per ongeluk moedermelk binnengekregen die 3 dagen geleden is ontdooid. Overal is te vinden dat ontdooide moedermelk binnen 24u moet worden gegeven, maar ik kan nergens ies over de risico’s vinden als dit dus toch gebeurt. Ze lijkt er zelf helemaal geen last van te hebben. is er iemand die hier ervaring mee heeft? Ik hoor het graag! Lisa


  MamA J
  Bijdrager
  #10349477 Quote

  Gelukkig kan bv heel veel hebben! De 24uur gaat sowieso pas in als alles ontdooid is en als ze er geen last van heeft dan was het vast nog gewoon goed😊 je moet echt je best doen wil je bv echt slecht krijgen namelijk. Zou mij er dus niet druk om maken als ik jouw was! 

  #10349495 Quote

  Als het echt bedorven was dan had ze ‘t vast niet gedronken want bedorven borstvoeding is zo vies en stinkt ontzettend! 🙂


  ZazouSept
  Bijdrager
  #10349539 Quote

  Is het ontdooid en daarna gewoon in de koelkast bewaard? Ik zou me niet te veel zorgen maken hoor als je kindje er geen last van lijkt te hebben. 

  #10349547 Quote

  Heel erg bedankt voor jullie reacties! Ze heeft nog steeds nergens last van, dus ga ervan uit dat dit ook niet meer komt. Toch fijn om via dit medium even te kunnen delen. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct