Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bedplassen 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10507561

  Mijn dochters Esmee en Charlotte (7 en 11) plassen alletwee nog in bed. Ze dragen nog nachtluiers. Wat zijn nu goede luiers? Ook ben ik op zoek naar ouders met hetzelfde probleem.  Hoe oud zijn jullie kinderen?

  #10507563 Quote

  Niet hetzelfde verhaal maar volgens mij hoort de oudste nu ook wel snachts zindelijk te zijn? Mijn oudste wordt 3 maar ook alleen overdag zindelijk. Voor hem heb ik nu de drynites boy aangeschaft. Zijn wel erg duur maar ik wil ze toch proberen. Hij plast erg veel snachts ook al plast ie veel savonds en drinkt ie niet veel meer in de avond. De maat 6 houdt het vaak niet.

  #10507605 Quote

  Ik zelf was als kind tot latere leeftijd niet zindelijk s’nachts. Ik heb toen een plaswekker gehad. Zodra ik dan plaste ging de wekker af. Misschien een idee om dat te proberen?


  LennyvO
  Bijdrager
  #10507612 Quote

  Je kunt speciale wekker broeken kopen. Een kind boven de 7 moet toch wel zindelijk kunnen worden lijkt me. Onze zoon is bijna 5 en draagt nu nog pamper broekjes. Ik heb gekeken voor plaswekkers maar die zijn nog te groot voor hem. Verder staat er een potje naast zijn bed. Daar maakt hij 1x per week gebruik van.

  #10510295 Quote

  Mag ik vragen wat hier precies de reden van is? Dat ze nog niet zindelijk zijn in de nacht? Ik oordeel niet. Ik ben gewoon benieuwd…. 

  #10510296 Quote

  En moet je op deze leeftijd nog wel op zoek naar pampers? Misschien zijn er andere oplossingen zodat je van het probleem af bent? Huisarts, CB, ect. 

  Lees ook: Naar de basisschool

  Gebruikermmmm
  Bijdrager
  #10510895 Quote

  Hoi,Ik ben zelf tot mijn 15e niet zindelijk geweest in de nacht, ondanks vele onderzoeken/behandelingen/therapieën. Diverse plaswekkers, methodieken geprobeerd.Geen idee welke ik destijds droeg. Toen ik 15 werd heb ik tabletjes gekregen die ervoor zorgde dat ik vrijwel nooit meer in bed plaste. Daar durfde ik uiteindelijk niet mee te stoppen omdat ik bang was dat ik een terugval zou krijgen. Uiteindelijk om mijn 18e mee gestopt en nooit meer last van gehad.
  Probeer er vooral over te praten met ze. Ik voelde me in ieder geval heel slecht en schaamde me er nogal voor. Bij mij thuis werd er op de ziekenhuisbezoeken na niet over gesproken waardoor ik nog meer het idee kreeg dat ik me ervoor moest schamen. Ook de slaappartijtjes bij vriendjes en vriendinnetjes waren een hel.
  Achteraf gezien had ik een slaapstoornis, waardoor ik niet wakker werd van het seintje dat mijn blaas vol zat. Uiteindelijk ben ik over die slaapstoornis heengegroeid en was daarmee het bedplassen dus ook gestopt.

  #10514988 Quote

  Ik heb alles geprobeerd van plaswekker tot doktersbezoeken.

  Niks werkt.

  Weet niet meer wat te doen?


  Upperdepup
  Bijdrager
  #10514998 Quote

  Misschien eens via de huisarts naar de poep en plaspoli in het ziekenhuis?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct