Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Behandeling Spruw Veel Werk

 • Auteur
  Berichten

 • Vissenkindje
  Bijdrager
  #10542673

  Hi,

  Mijn dochtertje van 3 weken heeft spruw. Waarschijnlijk al vanaf de geboorte, maar de witte tong werd aangezien voor melkaanslag. Dus we zijn er wat laat bij. Gisteravond begonnen met een behandeling met medicijnen van de huisarts en volg de hygiëne maatregelen tot de letter (denk ik).

  Mensen, wat een gedoe! Er gaat super veel tijd in zitten en doordat het allemaal lang duurt is ze vaak te moe voor de 2e borst, ook al bied ik die wel aan. Dus komt ze ook weer sneller voor een voeding. Behalve de nachtvoeding (dan doe ik ‘even snel’ kokosolie) ben ik er de godsganse dag mee bezig. Mijn knokkels zijn al ruw van het constante handen wassen. 

  Tot zover mijn klaagzang… ga ik te ver of herkennen jullie je hierin? Ik hoop dat dit niet te lang duurt, want dit vind ik enorm lastig vol te houden… 


  Rcl
  Bijdrager
  #10542697 Quote

  Neee mijn zoontje had het toen onze dochtertje weerd geboren blijkbaar van haar zei had geen last mijn zoontje heel erg wat ik deed was handen wassen voor na eten als ik aan hem geweest ben niet constant. Af toe handgel en spenen uitkoken en flessen deed ik ochtend avond. Na paar dagen was het over en me dochtertje had nergens last van


  Essil
  Bijdrager
  #10542825 Quote

  Ja het is veel werk. Gelukkig had mijn man er plezier in het babymondje in te smeren, want dan kon hij ook eens wat doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct