Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Beiden Kinderen In Dezelfde Maand Jarig 5

 • Auteur
  Berichten
 • #10486420

  Wie heeft dit ooit meegemaakt dat de eerste kind in de maand is geboren en de volgende ook in dezelfde maand geboren is na twee jaar?
  Hoe vinden jullie het zelf? Ik hoor het wel


  Rcl
  Bijdrager
  #10486438 Quote

  Die van mij eerste 17 jan karig en de 2 de is nu uitgerekend op 16 jan tja ik denk meer je maakt zelf lastig ook makkelijk ik maak me niet druk om


  ProudMamaJ
  Bijdrager
  #10486444 Quote

  Hee, mijn dochter is 6 juli 3 geworden. En onze zoon is 16 juli geboren. Tja ideaal is het niet, was wel bij dat we haar verjaardag gehad hadden, dat ze iig niet op dezelfde dag jarig zijn😅
  Hebben haar verjaardag nog gewoon gevierd.
  Volgend jaar dus voor het eerst dat ze allebei jarig zijn.


  Isabell
  Bijdrager
  #10486455 Quote

  Allebei in oktober maar eigenlijk handig! We vieren het vaak samen zeker nu zo nog klein zijn en later zien we wel ☺️☺️


  WBM
  Bijdrager
  #10486456 Quote

  Hier helemaal 2 op elkaar.
  Dochter 14de
  Zoon 12de
  Voor ik beviel hebben we haar verjaardag een maand eerder gevierd.
  En nu van plan om het gewoon samen te vieren en als ze dit niet meer willen, kunnen we altijd verder kijken 1 het ene weekend ander het weekend erna bijv.


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10486470 Quote

  Bij de verjaardagen van mijn kinderen zit er 6 dagen tussen. Ik vier het altijd apart. Een verjaardag is voor een kind heel belangrijk en als ze verder uit elkaar jarig waren geweest, zou ik ze toch ook niet samen vieren.Bij nr 1 hang ik slingers op, die blijven wel hangen. Maar ik verander altijd wat dingen en hang de leeftijd op, zo’n ballon. Zo is het toch speciaal voor nr 2 weer versierd!


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10486529 Quote

  Niet in dezelfde maand, maar wel kort op elkaar. M’n oudste wordt eind september 3 en de jongste wordt zo’n 2 weken later 1. Nu vieren we het nog in 1x, maar dat is ook omdat de jongste er nu nog geen weet van heeft. Dus waarschijnlijk vieren we het over een paar jaar wel apart, als de jongste ook door krijgt dat ze jarig is.


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10486566 Quote

  Hier 2 jongens op 9 en 12 december jarig. Was toen heel blij dat 5 dec voorbij was en ze dus ook niet op dezelfde dag jarig zijn. Wij vieren de verjaardag altijd gewoon samen, vooral omdat dec al zo’n drukke maand is. Vervolgens hebben we ook nog een dochter gekregen op 13 jan, dus ook lekker kortbij.


  KiwigirlNZ
  Bijdrager
  #10486603 Quote

  Mijn twee jaar jongere zusje en ik zijn 13 dagen na elkaar jarig. Onze ouders vierden het met familie altijd op dezelfde dag maar wel allebei een eigen verjaardagstaart. (Hier hadden we geen moeite mee.) maar ze vierden toen wij op de basisschool zaten ook altijd onze kinderfeestjes samen. Dat konden we alletwee niet uitstaan. Mochten we beiden maar drie vriendinnetjes uitnodigen en ik als oudste vond altijd dat we veel te kinderachtige feestjes hadden 😛 dus mijn tip zou zijn om ze aparte feestjes te laten geven 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct