Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Originele bekendmaking zwangerschap

 • Auteur
  Berichten
 • #10365928

  Hoi! Hoe hebben jullie laten weten dat jullie zwanger worden aan familie/vrienden? Wij hebben bij onze eerste een message in a bottle van http://www.birambi.com gegeven aan de peter/meter en opa en oma’s.  Was toen super goed ontvangen en ook echt heel origineel, maar zijn benieuwd naar jullie ideeën!   Groetjes!  Later toegevoegd, ikvond dezelink: https://birambi.com/blogs/gelegenheden/originele-zwangerschapsaankondiging     


  Galileo
  Bijdrager
  #10365990 Quote

  In mijn familie houdt iedereen van skiën. Mijn ouders vroegen of ik mijn ski’s daar wilde afgeven, omdat ze dan gewaxt konden worden. Ik heb toen een paar mini ski’s van de rommelmarkt meegenomen en gegeven, met de woorden; deze hoef je pas volgend jaar te waxen. Moeder begon spontaan te huilen, vader zei: ‘wat een leuke ski’s, hoe kom je daaraan?’ Iets met kwartjes… Andere opa en oma hebben we een boekje van Nijntje gegeven. 

  #10366002 Quote

  Ahw wat een ongelofelijk schattig & leuk idee zeg!! En wat grappig dat je vader het nog niet gelijk door had! 

  #10366003 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Ahw wat een ongelofelijk schattig & leuk idee zeg!! En wat grappig dat je vader het nog niet gelijk door had! 


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10366013 Quote

  Ik had taart meegenomen voor mijn ouders. Toen ik de deksel eraf deed zodat ze deze aan konden snijden stond er “jullie worden opa en oma”. 

   

  #10366334 Quote

  Ook een leuk idee zeg. Ik zat ook te denken om iets met eten te doen inderdaad. aangezien ze wel echt bourgondiers zijn! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10366454 Quote

  wat we bij de andere opa en oma hebben gedaan is een tapasplankje laten bedrukken met de tekst dat ze opa en oma worden. Daarna uitgenodigd voor een avondje borrelen (ik av wijn uiteraard) en de plank gevuldmet hapjes op tafel gezet. Hoe leger de plank raakte hoe beter je de tekst zag maar ze hadden niks in de gaten 😂 Zelfs toen er nog maar 3 dingen op lagen en ik de plank voor hield van “nemen jullie de laatste nog?” Zagen ze niks en wij maar onze pokerface houden 🤭

  #10367210 Quote

  Aah ontzettend leuk idee ook zeg.. Bedankt!! 


  WaaromBaby
  Bijdrager
  #10369555 Quote

  Ik word altijd “Small bean” of “Boon” genoemd omdat ik er zo schattig uitzie (..) Dus toen wij een positieve zwangerschapstest in onze handen hadden heb ik een blik zwarte bonen gepakt die ik nog in de kast had staan, met stift het gedeelte ‘zwarte’ weggekrast en daar “Kleine” van gemaakt. Daarna het potje ingepakt. Mijn schoonouders moesten twee keer kijken en lezen “Huh waarom geven jullie ons bonen..” maar daarna viel het kwartje :).

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct