Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Bekkenpijn 2

 • Auteur
  Berichten

 • Dream
  Bijdrager
  #10159486

  Hoiiihoii,

  Ben nu 14 + 5 zwanger. En hebben vanochtend te horen gekregen dat we er een jongetje bij krijgen. Dit was even hele shock omdat we er stellig van overtuigd waren dat het een meisje zou worden, vooral nadat verloskundige dinsdag dat ook gezegd had😂

  Maar nu even mijn vraag. Ik heb last aan de linkerkant van me onderrug en heup. En heb ook vaak steken in me linkerlies. Soms weet ik me gewoon geen houding te geven omdat echt pijn doet. Komt dit van me bekken af of is het wat anders?

  Groetjessss

  #10159493 Quote

  Steken in je lies kan idd duiden op bekken. Zelf heb ik voornamelijk last van m’n rug en loop bij de fysio (bijna 20’wkn). Ik gaf ook aan dat ik soms mrt lopen steken in m’n lies heb. Toen zei de bekkenfysio dat dat idd je bekken zijn. 


  Neusje
  Bijdrager
  #10159499 Quote

  Misschien bandenpijn? Ik voel ook vaak steken in mijn lies en dat is volgens mij bandenpijn..

  Ook vaker last van mijn heupen maar dat valt allemaal nog wel mee gelukkig..

  Ik ga maandag naar de verloskundige…2 weken geleden bij echo centrum gehoord/ gezien dat we een meisje krijgen… hopelijk ziet de verloskundige nu geen jongen haha .. hebben al veel te veel roze spulletjes gekocht in de tussentijd 🙊

  #10159501 Quote

  Geef het aan bij de verloskundige, misschien kan zij zeggen of het bandenpijn, bekkenpijn of een combi is. Of, nog handiger, maak een afspraak bij een bekkenfysio. Zij zijn erin gespecialiseerd en kunnen ook meteen checken of het echt bekkenpijn is of iets anders. En dan krijg je meteen wat oefeningen! 

  Succes!


  Dream
  Bijdrager
  #10159512 Quote

  Gebruiker10081387, en helpt het goed bij fysio? Ga maandag maar even bellen voor evt een afspraak.

  Neusje, jaa kan zomaar dat ook bandenpijn is, maar herken het niet als bandenpijn. Tenminste niet van me vorige zwangerschap.

  Hahha neeee dar zou zonde zijn van de roze spulletjes. Ik ben zelf ergens toch nog benieuwd of de 20 wekenecho wat anders zegt. Maar kan haast niet meneer lag open en bloot om zo maar te zeggen. Hoever ben jij nu?

  Gebruiker10088483, ben het eigenlijk vergeten door te geven afgelopen dinsdag bij verloskundige net als nog paar andere dingen lang leve zwangerschapsdementie😂 hoef nu pas weer over 4 weken, maar kan inderdaad wel fysio bellen. Dankje voor tip!


  Beautygirl
  Bijdrager
  #10159518 Quote

  Dream ik denk dat je langzaam begint met bekken pijn. Maak een afspraak bij de fysio of bel even de VK om te overleggen. 

  Ik ben toen meteen naar de fysio gegaan, aangezien ik 90% wist dat ik bekkeninstabiliteit had. Begon met lichte rugpijn maar werd 2 dagen later erger. Inmiddels werk ik een stuk minder en pak ik op de dagen dat ik extra vrij ben mijn rust

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Neusje
  Bijdrager
  #10159530 Quote

  Haha ja dat het bij mij een meisje is kon ik zelf niet zo goed zien hoor.. dus je weet het maar nooit.. ben morgen 18 weken zwanger 😊

  #10159575 Quote

  Je kunt inderdaad altijd de verloskundige even bellen als je dingen vergeten bent te vragen, je zal vast niet de eerste zijn;)

  Wat bij mij heel erg helpt is zo’n yogabal. Erop zitten om m’n rug te ontspannen, maar ook bijvoorbeeld op de grond liggen, onderbenen op de bal en zo oefeningen doen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct