Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik hier überhaupt klaar voor?!

 • Auteur
  Berichten
 • #10177638

  Jaren hebben wij gedacht geen kinderwens te hebben. Maar door omstandigheden en een hel van een jaar in 2016 zijn wij van gedachten veranderd.

  Na lang overwegen en veel gepraat ben ik in april 2018 gestopt met de pil. In augustus 2018 was ik 1 week over tijd en de rest is mijn menstruatie altijd regelmatig geweest. 

  Wij hebben drie hondjes, waarvan er 1 nu snachts het onmogelijk maakt om te slapen. Vannacht bijvoorbeeld heeft hij ons wakker gehouden tot half 4. En ik ben geknakt. Voel me een mislukking. Op het werk gaat het niet super, met sporten loop ik te klooien en dan nu dit erbij maakt dat ik twijfel aan mijn eigen kunnen. Is dit het universum wat mij verteld dat ik niet sterk genoeg ben om moeder te worden? 


  Melllie
  Bijdrager
  #10177639 Quote

  Misschien is het beter om al die dingen die je noemt eerst op een rijtje te krijgen? Een hond die iedereen snachts wakker houdt (dus ook de baby) is sowieso niet echt een ideale situatie . 


  Nicolekleintje
  Bijdrager
  #10177659 Quote

  Misschien moet je even een break pakken. Ff alles op orde krijgen. 

  Met beginnen met de makkelijke dingen. Desnoods ff pauze met sporten. Ff jezelf op een rijtje krijgen. 🙂 

  waarom houdt de hond iedereen wakker eigenlijk? 

  Als ik mijn huidige vriend niet had gehad had ik ook zoiets van ik hoef nooit kinderen. Maar bij hem wou/wil ik het wel. Ik stopte in het begin met de pil om andere redenen en we waren allebei niet bezig met zwanger worden. Natuurlijk wist ik dat het kon gebeuren. Zelf hebben we allebei zelfde mentaliteit van “lukt t dan is dat zeer welkom, en lukt t niet dan hebben we een fijn leven samen”

  Weet nog dat ik in paniek was vlak voor ik zwanger werd. En toen heeft hij me weer kalm gepraat en vlak erna was ik zwanger. Toen weer ff paniek ban “oh nee ben ik hier klaar voor blablabla” en na paar dagen was de paniek gewoon blijdschap geworden. Stel ik zou nog de pil slikken dan zou ik misschien nooit voor kinderen gaan want ik had echt niet het gevoel dat ik klaar was voor kinderen. Als het gebeurd word je pas klaar gestoomd ervoor. (Er zijn wel uitzonderingen zoals mensen die echt echt super erg proberen om kinderen te krijgen denk k) 


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10177693 Quote

  Nee joh dat is niet wat universum je verteld. Gaat gewoon ff op meerdere fronten kut. 

  Je kunt niet altijd alle balletjes hoog houden. Mischien nu even accepteren dat sporten m nu ff niet word. 

  Denk dat je hond ff heikel punt is want na goede nacht slapen kun je vaak weer de halve wereld aan. Heb je idee wat er is? 

  Grtjs nvn

   

  #10177733 Quote

  Kort samengevat is dat  hij het er ineens niet meer mee eens dat hij in de bench moet slapen. Dit levert een hoop gepiep overgaande in geblaf op. We hebben van alles geprobeerd. Maar hij fokt zichzelf dan zo op dat je hem gewoon niet kunt bereiken. 

  Eerst dachten we ook er is iets aan de hand. Maar zodra je hem er uit haalt is hij stil en wil gaan slapen. Ik wil alleen niet toegeven aan zijn gezeur, dan is het einde zoek. 

  Na vandaag even veel gehuild te hebben voel ik me vanavond alwel wat beter. En idd slaap te kort is verschrikkelijk slopend! 

  Zucht…. Tommorow is a brand New Day.


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10177817 Quote

  Hi, dat is idd slopend. En opvalend dat t uit de bench ophoud. Heb je een dierenarts waar je dit aan kan voorleggen? Misschien heeft hij / zij goed idee? 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct