Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik nou gek aan het worden?

 • Auteur
  Berichten
 • #10289930

  Hallo, ik weet even niet wat er precies aan de hand is…misschien heeft iemand ervaring hiermee. Ik slik gewoon de pil alweer meer dan een jaar sinds de geboorte van onze dochter. Krijg ook altijd netjes mijn periode, op tijd enz. Nou heb ik sinds een paar weken een heel opgeblazen gevoel in mijn buik, maar geen pijn dus ik had me (door het drukke leven van mama zijn) er niet veel bij stil gestaan verder. Nou voelt het de laatste week steeds vaker aan alsof ik weer zwanger lijk, maar juist nu heb ik de periode weer gekregen dus weer zet ik die gedachte van me af. Alleen voelde het net serieus ineens alsof ik een stampje voelde boven mijn navel dus ik ben direct online gaan zoeken. Ik vond een stukje over pseudo-menstruatie en dit is dus een mogelijkheid misschien. Terugdenkend heb ik wellicht wel minder bloedverlies gehad de laatste paar keer, maar zeker ben ik er dus nog niet van. Ik haal van de week wel een test, maar kan ik die dan gewoon doen tijdens de periode? Herkent iemand mijn symptomen? Of zou het iets anders medisch kunnen zijn? Ik ben er wel nogal bang van nu en hoop erop dat het niks ernstigs blijkt te zijn. De keizersnede was vorig jaar goed genezen en ik heb dus geen pijn of rare andere dingen maar misschien is het ondanks dat wel iets heel anders of houd mijn lichaam me toch voor de gek ofzo. Ben benieuwd of iemand me kan adviseren/geruststellen 🍀 ps: als het een zwangerschap blijkt dan is dat ongepland maar van harte welkom natuurlijk!

  #10289932 Quote

  Met andere dingen doel ik dus op ziektes/tumoren of maag, darm aandoeningen. Omdat ik dus nu ook beweging voelde…als iemand iets weet dan hoor ik dat graag.

  #10289934 Quote

  Ik werd ook zwanger tijdens de pil dus dat is zeker mogelijk en bloedverlies de 1ste 15 weken van de zwangerschap is ook normaal dus ik zou zeker een test doen en anders afspraak maken met de huisarts. 


  SdB
  Bijdrager
  #10289935 Quote

  Denk je dat zwanger bent? Dan kan je er alleen achterkomen door een test te doen.

  #10289973 Quote

   

  REACTIE | REPORT | QUOTE

  Denk je dat zwanger bent? Dan kan je er alleen achterkomen door een test te doen.

  ja dat weet ik, alleen heb ik die niet thuis liggen om 21.00u savonds onverwachts..en ik weet ook niet of het wel nut heeft als mijn lichaam te weinig zwangerschapshormonen aanmaakt waardoor ik dus de periode gewoon krijg? Maar goed ik haal er dalijk een. Proberen kan geen kwaad en zo niet dan bel ikde dokter voor een controle. Als het zo is dan maak ik me wel druk erom dat ik gewoon alles heb gegeten enz, geen foliumzuur, veel stress laatste tijd…daarom word ik nu een beetje gek 😅


  Carly
  Bijdrager
  #10289984 Quote

  Hopelijk geeft een test je snel duidelijkheid. En wat betreft de stress/geen foliumzuur… Tuurlijk is het beter om dit allemaal goed op orde te hebben. Maar ik weet niet of je het programma “I didn’t know I was pregnant” kent?! Daar zie je ook alleen maar gezonde baby’s geboren worden terwijl moeders de gehele periode alcohol dronken en alles aten wat los en vast zat. 😉 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Nicolle B
  Bijdrager
  #10290130 Quote

  Een stampje boven je navel zou gewoon van je darmen kunnen zijn  (die misschien  plaats aan het maken zijn voor een evt zwangerschap?)

  Je baarmoeder komt past boven je navel voorbij de 20 weken dus dan zou je vast al wel iets gemerkt moeten hebben  van te voren kwa bewegingen enz.

  De kans dat je zwanger bent kan zeker een testjekan je alleen meer vertellen 😊

  #10291413 Quote

  Update; negatieve test, maar dokter weet niet wat het dan wel is. Moet stoelgang sample inleveren volgende week maar daar verwacht ik zelf weinig van aangezien dat nog allemaal normaal is. Ontsteking kon het niet zijn zei ze, dus dan maar de onderzoeks ‘molen’ in…nu ga ik natuurlijk de ergste dingen denken maar goed het is afwachten

  #10291478 Quote

  Heb je al bloed laten prikken? Anders misschien een inwendige echo?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct