Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Ik Vruchtbaar

 • Auteur
  Berichten

 • Bientjeeeee
  Bijdrager
  #10436598

  Hallo Ladies, sinds september ben ik gestopt met de pil na deze 9 jaar geslikt te hebben. Ik ben nu 23 jaar oud. ik heb steeds een cyclus van 35-38 dagen… ik twijfel steeds meer of ik überhaupt wel een ovulatie heb… ik heb de afgelopen 3 maanden wel ovulatietesten gedaan en meestal bij dag 21 en 22 is het streepje wel iets donkerder dan de andere dagen. Maar nooit echt donker! Wie heeft hier ervaring mee/tips?


  Ananasss
  Bijdrager
  #10436600 Quote

  Wellicht zijn deze testen niet gevoelig genoeg voor jou? Overbodige opmerking misschien; maar volg je de bijsluiter precies? Anders kun je een volgende maand een ander merk proberen. Of de digitale (roze) van clearblue, dan krijg je een 🙂 bij een lh-piek
  ik vind het opzich wel logisch klinken, zo’n twee weken voor je menstruatie. Ik denk dat je echt wel een eisprong hebt, je bent vrij regelmatig ongesteld met een langere maar niet extreem lange cyclus. 


  Bientjeeeee
  Bijdrager
  #10436612 Quote

  Ik gebruikte de ovulatietesten van de action en heb nu sensitest geprobeerd deze maand. Misschien toch een goed idee om andere van clearblue te proberen inderdaad. Bedankt voor je hoopvolle reactie!


  StephW
  Bijdrager
  #10436622 Quote

  Als je ongesteld wordt, ovuleer je ook, maar wat testen betreft: ook hier nooit een knaller. Mij hielp t om als de goedkope test opliep, dure clear blue te doen (die gaf een vaste smiley indien vruchtbaar), dat hielp enorm! Toen was t na 2 rondes raak.

  #10436626 Quote

  Idd. De cb gebruiken. De 1e smiley hier ook gelijk raak. Hij is nu alweer 9 weken

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct