Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik wel of niet zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • Adapter22
  Bijdrager
  #5736316

  Hoi dames,

  ik ben kleine twee maanden gestopt met de pil. niet perse om zwanger te worden, maar ik merkte dat ik mij er steeds vervelender van ging voelen. ik heb een paar dagen na mijn stop mijn (denk ik) laatste keer onttrekkingsbloeding gehad. Tot nu toe nog geen ‘normale’ menstruatie gehad.

  Vorige week is de condoom gescheurd, niet zo’n beetje ook.. ik heb sinds twee dagen zere borsten, buikkramp en lijkt ook wel alsof m’n tepels wat donkerder zijn geworden. Ook had ik dinsdag last van wat roze afscheiding, dit was wel echt maar een beetje. Zijn dit volgens jullie zwangerschapssymptomen of gewoon menstruatiesymptomen? aangezien ik nog niet een normale menstruatie heb gehad, heb ik ook geen eisprong, dus kan ik niet zwanger zijn toch? Toch twijfel ik omdat ik wel een aantal symptomen heb. De buikkramp die ik heb lijkt erop dat ik ongesteld wordt, maar ik heb nog steeds helemaal niks.

  op internet lees ik dat je het best pas een zwangerschapstest kan doen 19 dagen na de gemeenschap als je niet weet wanneer je ongesteld moet worden. Het betekend dat ik nog 10 dagen moet wachten om een betrouwbare test te doen. Dat duurt nog zo lang..

  Ik wil heel graag van jullie horen wat jullie ervaringen zijn en wat jullie denken in mijn situatie.


  IDK
  Bijdrager
  #5736326 Quote

  Ik denk dat het wel kan, de eisprong komt voor de menustruatie…

  Hoeveel dagen zit je nu na je laatste bloeding? Je kan ook gewoon aan het ontpillen zijn mjah..


  Adapter22
  Bijdrager
  #5736327 Quote

  mijn laatste bloeding van ongeveer 1-5 mei dus dat is nu zo’n beetje 5 weken geleden


  IDK
  Bijdrager
  #5736332 Quote

  Ik zou morgenvroeg even een test doen dan weet je het zeker


  Adapter22
  Bijdrager
  #5736334 Quote

  Is dat 1 week na gemeenschap betrouwbaar?


  Dns
  Bijdrager
  #5736337 Quote

  Het kan heel goed zijn dat je lichaam aan het ontpillen is en daardoor kan je allemaal dat soort verschijnselen krijgen. Je kan nu wel een eisprong hebben gehad dan zou dit je eerste menstruatie moeten worden. Testen kan nog niet daar is het te vroeg voor, je kan over een week ongeveer proberen pas, meestal 14 dagen na eisprong komt je menstruatie maar omdat je nog geen goeie cyclus hebt is het even afwachten helaas. Het kan zomaar wel raak zijn.

  De symptomen die joj beschrijft komen overeen met, eisprong, innestelling of je lichaam die aan het ontpillen is. Ik ben benieuwd welke het gaat zijn dus hou ons op de hoogte 🙂


  IDK
  Bijdrager
  #5736338 Quote

  Ha tuurlijk wat hierboven gezegd word, ik las 5 weken geleden laatste menustruatie maar behalve vorige week heb je dus wel veilige seks gehad…


  Adapter22
  Bijdrager
  #5736340 Quote

  Ik ga volgende week dan een test doen. Nog even geduld hebben. Zal jullie op de hoogte houden! Bedankt voor jullie input !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct