Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • Arimira
  Bijdrager
  #10081912

  hey dames, 

  Ik heb een vraagje, mijn nod is 2 juni. Al vanaf 10 dagen voor mijn nof heb ik al erg last van van gevoelige borsten en is mijn buik erb opgezeg. Maargoed, dit gebeurt wel vaken als jk bijna ongesteld moet worden. Maar, al 3 dagen heb ik echt last van krampen en steken aan mijn linker en rechter baarmoeder. En vandaag de hele dag door zo een zeurende krampen (lijkt heel klein beetje op menstruatie krampen) het zet door tot aan mijn onderrug. Ik kan niet langs staan ook. Heb dit nog nooit gehad, het is ook nog veelste vroeg om te testen. Maar is dit een teken van een vroege zwangerschap????


  Stevie
  Bijdrager
  #10081922 Quote

  Spannend hè! Ik heb mijn nod 1 juni maar ooo wat voel ik mij beroerd de laatste paar dagen. Ook zeurende krampen,verschrikkelijke last van me onderrug, maagzuur en sommige geuren kan ik echt niet verdragen.

  Probeer het zoveel mogelijk naast je neer te leggen (en ja dat is super lastig, ook voor mezelf) maar je weet het pas zeker met een positieve test!


  StephW
  Bijdrager
  #10081923 Quote

  Je weet t pas als je test positief is, je lijf kan je enorm voor de gek houden en hoe meer je erop focust, hoe meer je denkt te voelen. Ik duim voor je dat je een positieve test in handen hebt binnenkort (als dat je wens is tenminste).


  Arimira
  Bijdrager
  #10081929 Quote

  @stephaniek, Ja en ik wil ook niet eerder gaan testen, slechte ervaring gehad. Ik probeer te denken van nee, het zijn misschien krampen van dat je gaat menstrueren, maar het voelt zo anders aan. Maargoed nog even volhouden….


  Arimira
  Bijdrager
  #10081930 Quote

  @stephW Ik weet precies wat je bedoelt, mijn lijf heeft me vaak genoeg voor de gek gehouden, maargoed elke x denk je Ja! Nu is het gelukt. Dan duren de dagen tot je nod ook zooooo lang. Dank je wel❤️❤️ Wil het ook heel graag….


  Stevie
  Bijdrager
  #10081931 Quote

  @Arimira ja dat heb ik ook inderdaad, en wat je zegt dat je lichaam je zo voor de gek heeft gehouden dat ken ik ook als geen ander.. Inderdaad nog even volhouden en wie weet hebben we eind deze week toch een positieve test in onze handen 🙏🏻

  Laat je het weten?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Arimira
  Bijdrager
  #10081936 Quote

  Jaaa inderdaad! Duimen duimen duimen!!! Ja ik laat het weten, hoop het ook voor jou.. ff doorbijten🙊

  #10081954 Quote

  Je lichaam kan je enorm voor de gek te houden zoals hierboven beschreven wordt. 

  Probeer je gedachten te verzetten, binnenkort weet je het!


  Stevie
  Bijdrager
  #10081987 Quote

  Jaa inderdaad duimen haha! Ik zal het ook laten weten. Ik probeer deze week in ieder geval voor veel afleiding te zorgen..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct