Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Ik Zwanger 17

 • Auteur
  Berichten

 • Kimmetjeee
  Bijdrager
  #10090184

  Hallo allemaal,

  Ik heb even een vraagje, ik ben nu 8 maanden gestopt met de prikpil, mijn cyclus is sinds 2 maanden weer zoals het altijd was. Nu hebben ik en mijn vriend 19 juni sex gehad, mijn cyclus is 28 dagen en 19 juni was de dag van de eiersprong. Nu merken ik en mijn vriend dat mijn tepels behoorlijk groot zijn ten opzichte van normaal en heb ik de afgelopen week wat flinke buikkrampen gehad zou dat de innesteling kunnen zijn.

  Mijn nod is 4 juli, dus nog even een paar dagen wachten.

  Veel liefs,

  S


  Lotte x
  Bijdrager
  #10090188 Quote

  Hallo allemaal, 

  Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit herkennen en misschien nog tips of advies hebben voor mijn onzekere situatie nu.. 

   

  Ik heb een onregelmatige cyclus, maar weet meestal toch wel mijn eisprong moment te herkennen. Nu heb ik onveilige seks gehad rond dit moment. Vrij snel erna ben ik wat dagen misselijk geweest. En 5 dagen later kreeg ik krampen en bruinverlies vrij licht. Dit was maandag weer weg tot in de avond laat wat slijm met helderrood bloedverlies gehad bij afvegen. Daarna afwisselend wat bruinverlies en lichte krampen gehad. Gisteren had ik erge steken onderin mijn buik. Ik verwacht mijn mestruatie (als deze op regel is) dit weekend. Merk wel dat ik afwisselend erg sjagerijnig en moe kan zijn en soms niks weg krijg of juist veel meer eet op momenten. Nu heb ik al wel wat getest met vroege testjes omdat ik niet kon wachten :$ 

  Tot op heden heb ik nog niet echt een positieve test gehad meer vage tot niet zichtbare 2de lijntjes.. Maar de sensitest dipstick vroege test gaf eerst ook niks aan. Afgelopen woensdag kreeg ik een vaag 2de lijntje, en vandaag kreeg ik met edze test weer een 2de streepje maar nu wel iets duidelijker zichtbaar.. Maar andere testjes blijven naja negatief.. 

  Herkent iemand dit of heeft iemand enig idee wat ik het beste nu kan doen? Het liefst heb ik een duidelijke test zodat ik ook oprecht blij kan zijn en niet meer zo in de onzekerheid zit.. 

  Gebruiker10082572Ik heb zelf ook wat last van pijnlijke tepels en gespannen borsten, dus ik herken jou twijfel hierin ook wel! 

   


  Lotte x
  Bijdrager
  #10090189 Quote

  Buikkrampen lijken veel op je menstruatie toch? Was het bij jou ook een week eerder als je menstruatie? 

  Je gaat af en toe bijna denken dat je je het inbeeld dat het zo is of dat je naar een indrooglijntje zit te kijken zucht.. 


  Kimmetjeee
  Bijdrager
  #10090190 Quote

  Hey Lotte,

  Ja ook een week ervoor, alleen ik herken deze krampen niet, bij mijn menstruatie voelt het heel anders.

  Ja dat ken ik, ik lees ook teveel en dan denk ik steeds van dit herken ik, ik vind het heel lastig.. haal volgende week een test als ik nog niet ongesteld ben en dan hoop ik op zekerheid.

  Veel liefs,

  S


  Lotte x
  Bijdrager
  #10090197 Quote

  Hee, 

  Ja ze geven mij het advies om nog tot volgend weekend te wachten met een test.. pff dat gaat me nooit lukken ben zo nieuwschierig en onzeker! Ja vage krampen, niet echt voor mijn menstruatie maar het zou wel kunnen en dat maakt mij ook aan het twijfelen. Jij ook succes! 


  Kimmetjeee
  Bijdrager
  #10090228 Quote

  Hey,

  Ja hetzelfde hier hoor, ik en m’n vriend zitten zo in spanning maar er teveel aan denken is ook niet goed want dan ga je vanzelf dingen voelen en dat zit dan gewoon tussen je oren.

  Hou me op de hoogte! 

  S

   

   


  Mali
  Bijdrager
  #10090241 Quote

  Hoi!

  hele erge buikkrampen had ik in het begin rond mijn NOD ook. Mijn tepels zijn ook groter geworden. Maar hoe meer je er mee bezig bent, hoe meer je gaat voelen en op een begeven moment ga je jezelf echt gek maken, wat een menstruatie ook uit kan stellen.

  Een streepje, hoe vaag hij ook is, en je leest het binnen de afleestijd af, is positief! Echter als je voor je NOD test, is de kans alsnog aanwezig dat je toch ongesteld wordt, daarom is beter na je NOD te testen, en ik weet hoe mogelijk het is. 

  Het beste is wel om met ochtendurine te testen!

  ik wens jullie beiden heel veel succes en hoop dat het voor beiden goed uitpakt!

  Groetjes Mali (34 weken zwanger)

   


  Kimmetjeee
  Bijdrager
  #10090269 Quote

  Hey Mali,

  Bedankt voor de tip! Moeten nog even geduld hebben haha en beetje afleiding zoeken! 

  Wat spannend 34 weken, de laatste loodjes! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct