Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Ik Zwanger 19

 • Auteur
  Berichten

 • Lisantjexx
  Bijdrager
  #10133200

  Hallo Allemaal, Ik ben best onzeker of ik zwanger ben ja of de nee, Ik heb 2 ovulatietesten gedaan. Alle bij positief, Maar ik heb behoorlijke striemen op me buik en ben best vermoeit, ik kan de laatste tijd ook slecht tegen grapjes, Mensen kennen jullie die problemen, Ik moet normaal de 9de ongesteld zijn en heb de 13de de inplanon er uit laten hallen, vanwege heftige buikpijn en krampen. Wat kan ik het beste doen?? Groetjes mijjj


  Lisantjexx
  Bijdrager
  #10133222 Quote

  Oke dankje wel, Ik heb eerder een zwangerschaptest gedaan maar toen had ik de inplanon er nog, maakt dat wat uit??


  Jor en Di
  Bijdrager
  #10133224 Quote

  Je moet ee n zwangerschapstest doen. Ik heb de simpele van de action gedaan 5 dagen voor NOD en licht positief. Toen nog een kruidvat early en een predictor. Ook beide licht positief.

  Een ovulatietest kan vals positief uitslaan want die reageert ook op een ander hormoon. (ook hcg maarja!)

   

  Haal bij action 2 stuks a 2,49 en kijk wat die aangeven!


  Ananasss
  Bijdrager
  #10133236 Quote

  Als je de 13e je implanon hebt laten verwijderen (dus 2 dagen geleden) en deze heeft gewoon zijn werk gedaan, acht ik de kans zeer klein dat je zwanger bent. Klachten kunnen komen van verandering in hormoonhuishouding. Positieve ovulatietest kan komen dat je eisprong eraan komt, of indd zwangerschap in sommige gevallen. Is de test echt knal positief? Of zie je wel twee streepjes, maar is de ene lichter dan de andere?


  Lisantjexx
  Bijdrager
  #10133262 Quote

  eerst was de eene Ovulatie test die streepje beetje wazig te zien en de andere wat knalender, maar dus gewoon een zwangerschaptest doen, ik heb ook veel op forums gelezen dat ze na een ovulatietest al een positieve riseltaat geven, maar morgen hallen ik een ovulatietesten hallen en zwangerschaptesten.

   


  Ixxomi
  Bijdrager
  #10133953 Quote

  1 licht en 1 donker streepje op een ovulatietest betekend niet dat je zwanger ben. Weet je wel wat een ovulatietest test? Ik krijg het gevoel dat je wat dingen door elkaar haalt. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct