Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben ik zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • Rosalieee
  Bijdrager
  #5693711

  Hoi!

  Ik ben tussen 3 en 1 maand terug een aantal keren mijn pil vergeten (ik weet het, stom van me) en heb in die tijd wel gewoon sex gehad met mijn vriend zonder condoom. Had er op dat moment niet bij nagedacht dat ik de pil was vergeten en dus niet beschermd was tegen een zwangerschap. Ik heb nu sinds ongeveer 1 week dat ik vaker misselijk ben, veel moet plassen en dat er wit vocht uit mijn tepels komt. Mijn vraag is of iemand weet of dit kan duiden op een zwangerschap? Ik kan niet op mijn ongesteldheid af gaan, want de ongesteldheid die je krijgt bij de pil is als het ware een “nep” ongesteldheid. Ik hoop dat iemand mij een antwoord/tips kan geven!

   

  Liefs, Anouk


  RB199224
  Bijdrager
  #5693713 Quote

  Haii anouk.

   

  Was dit een gewenste zwangerschap?

  Tuurlijk is de pil vergeten niet zo handig en slim. Maar als het een gewenste zwangerschap is zou het mooi kunnen zijn

   

  Weet je toevallig ook of je op je ovulatie dag seks hebt gehad? Opzich heel vaak de pil vergeten is ook niet handig want dan is je pil zobiezo niet beschermd en heeft het ook weinig zin voordat die weer werkt.

  Ik zal als ik jou was dan s,ochtends een test doen dan is je HCG ook het hoogst en is makkelijkst op een nuchtere ochtend bij de eerste urine van de ochtend een test te doen.

  Liefss roween


  RB199224
  Bijdrager
  #5693714 Quote

  Hai anouk.

  De pil vergeten is niet zo handig. Vooral niet al paar keren. De pil is nu niet meer besschermd door te vaak vergeten waardoor je cyclus ook in de war kan komen.

  Weet je toevallig of je op je ovulatie ook seks hebt gehad?

  Misschien is het handig om dan s,ochtends een test te doen bij de eerste ochtend urine dan is je HCG hormoon ook sterker en hoger.

  Succes meid.

  Liefss

   


  Roos Derooy
  Bijdrager
  #5693756 Quote

  Hallo mn vriend en ik willen graag een kindje alleen door onze drukke schema’s zouden we het even uitstellen en ben ik dus nog netjes aan de pil nu hebben we in mn stop week (25juni) onveilige sex gehad beetje teveel gedronken want we doen altijd veilig paar dagen erna heb ik toen een korte bloeding gehad en steken in mn buik ik ben perongeluk een dag later na mn stopweek met de pil begonnen en heb nu last van gevoelige opgezette borsten dat heb ik namelijk nooit en is vooral gevoelig aan zijkant en een onrustige onderbuik met beetje afwisselende misselijkheid zou er een kans op zwangerschap zijn ?

  zou iemand me a.u.b kunnen helpen ik ben beetje bezorgd namelijk


  RB199224
  Bijdrager
  #5693775 Quote

  haii roos.

   

  als je in je stopweek onveilige seks hebt gehad is er weinig kans en als je daarna ook veilig de pil in hebt genomen zou er niet veel aan de hand zijn meid ben je verder niet vaak de pil vergeten dan want dan kan de pil ook niet meer werken en kun je onbeschermd zijn.   ben je veder wel ongesteld geweest in de stopweek of dat niet?

  meestal hebben meiden of vrouwen ook last van borstpijn als de menstruatie nog moet komen en kan je ook s,ochtends een beetje misselijk zijn.

  als je meer symptomen krijgt en je vertrouwd het niet kun je altijd even een test doen dan weet je het ook zeker.

  liefss


  Roos Derooy
  Bijdrager
  #5693866 Quote

  Hallo roweenieB Ik ben heb heel kort bloed gehad
  en daarna alleen nog steken bij mij is het dus ik nooit last heb van mn borsten zelf niet voor of tijdens menstruatie maar nu doen mn tepels zeer en vooral de zijkant van mn borsten steken en voelt stijfjes en wat voller dan normaal daarom vind ik dit zo apart en weet geen raad ermee heb dokter gebeld zei vertelde me het amper voor komt maar altijd kleine kans is op n zwangerschap ik weet zelf dat het niet 123 dat het zou zijn met zekerheid maar voor haar moet ik het toch even goed in de gaten houden en stoppen met de pil en de dag ik ongesteld hoor te worden toch even testen

  zou jij anders kunnen weten waarom mn borsten ineens zo zijn ?

  en ben je zelf moeder zo ja waar had jij last van toen je net zwanger bleek en hoe voelde dat 🙂


  Marieke Quodbach
  Bijdrager
  #5693868 Quote

  Hallo allemaal,

   

  Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen .. maar ik denk dat ik misschien wel zwanger zou kunnen zijn. mijn vriend en ik vrijen eigenlijk bijna altijd zonder condoom. Ik ben namelijk gewoon aan de pil. Alleen ben ik in deze strip in (begin) tweede en derde week allebei 1 pil vergeten. Wel seks gehad..  Heel stom natuurlijk.

  Nu moet ik vrijdag ongesteld worden maar ik had vandaag en gisteren een beetje bruin bloed verlies.. weet iemand of dit kan duiden op zwangerschap of dat dit iets anders is.. verder heb ik last van buikpijn (links onderaan de buik vooral) en misselijkheid.

   

  alvast super bedankt!

  #5693880 Quote

  Hoi allemaal

  ik slik al jaren de pil vergeet er nooit eentje ik heb met n jongen sex gehad zonder omdat ik van mezelf weet ik pil nooit vergeet maar wel afgesproken die niet in me kwam ook niet gedaan het was in de 2e week van mn pil op dag 4  (nacht van 25juli) heb alleen die avond door teveel shotjes overgegeven paar keer maar vorige ochtend gwn pil genomen ik heb alleen nooit last van mn borsten tot nu ze zijn voller en gevoeliger dan anders ook kleine bultjes op de tepels en heel licht daaromheen bruin randje verder  af en toe misselijk buikkramp en slaap slecht vooral kort wie weet wat het kan zijn

  a.u.b zou graag iemand zn reactie horen van ieder is welkom


  RB199224
  Bijdrager
  #5693907 Quote

  haii roos de rooy

   

  wat je me verteld kan misschien duiden op een innesteling als je klein beetje bloed hebt gehad en maar eventjes. nu zou je beter nog geen test kunnen doen omdat je misschien in het stadium zit van de innesteling en bevruchting.  zijn je borstpijn steken en krampen?  meissie houd het even in de gaten en mocht er nog meer symptomen komen zoals veel plassen en veel buikpijn en veel last van je lichaam is een test wel beter!

   

  wacht nog eventjes tot maandag en doe dan s,ochtends de test als je dan nog niet ongesteld bent geweest.

  ik heb het zelfde probleem bijna ik heb op me ovulutie dag seks gehad en nu sindsdien heb ik ook enorme zere borsten en misselijk maar ik ben zelf heel onregelmatig ongi dus van mij snap ik er zelf niks van.

  liefs
  roween

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct