Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Ik Zwanger 50

 • Auteur
  Berichten
 • #10526778

  Hey iedereen, 

  We proberen al enkele maanden zwanger te worden. Mijn nod was normaal vandaag, maar had maandag al lichtroze afscheiding. Uiteindelijk zijn mijn maandstonden doorgekomen op dinsdag, ze waren zoals gewoonlijk wat hevig. Donderdagnacht waren ze gestopt (veel vroeger dan normaal). Zaterdag had ik terug wat lichtroze afscheiding en vandaag ook. Ook heb ik wat steken in mijn lies, onderbuik en rug.

  ik vond thuis nog een zwangerschapstest en dacht gewoon te testen. Nu zie ik, denk ik, een heel licht streepje. Ben ik zwanger of was dit een mislukte innesteling? 

  Wie heeft dit ook meegemaakt? 


  Rosannelouise
  Bijdrager
  #10526781 Quote

  Hoi,

  De steken in lies onderbuik en rug komen mij bekend voor! Ik ben inmiddels 9 weken zwanger. Misschien nog een test doen?

  #10526782 Quote

  Ja, ik dacht na 2 of 3 dagen nog eens te testen. Spannend! Ik denk eerder een mislukte innesteling, want het voelde veel te hevig aan om een innestelingsbloeding te zijn…

  #10526800 Quote

  Zo te lezen ben ik bang dat het niet gelukt is, maar voor de zekerheid zou ik over twee dagen ofzo nog een keer een zwangerschapstest doen. Dit klinkt wel erg zwaar voor een innestelingbloeding. Hoop op snel positief nieuws voor je!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct