Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Ben Ik Zwanger 55

 • Auteur
  Berichten
 • #10611007

  Hallo iedereen! Heb dinsdag early testje van action gedaan, daar kwam een heel licht lijntje op maar gynaecoloog zei dat het negatief was. Voelde me toch raar dus deed ik er woensdag de Early van Clear Blue. Daar kwam na 5 min ofzo al meteen een licht BLAUW maar dun lijntje op. Nu heb ik gisteren weer de early van clear blue gedaan maar er kwam eerst niets op en dan later een Duidelijk blauw maar weer dun lijntje. Als ik opzoek :indrooglijntje clear blue, dan zijn die meestal lichter…. Maar kan een bloedtest fout zijn? Of mss te vroeg zijn afgenomen? Het is ook een bloedtest waar gwn negatief of positief op komt. Niets van Hcg waarde . Wat denken jullie?

  #10611008 Quote

  Aahja trouwens toen ik testje van clear blue aan gyn liet zien zei hij dat er zeker een lijntje te zien was maar bloedtest was weer negatief. Moet regels krijgen op 27/03 (maar ik nam de pleister dus dan zijn dit “nep” regels en kunne ze blijkbaar nogsteeds komen) en bloedtesten zijn afgenomen op 21/03 en 23/03 . Hij zei het kan zijn dat je lichaam eiwitten produceert waardoor testen positief kleuren, maar ik vroeg of je dit dan altijd zou moeten hebben en hij antwoordde ja maar heb 2 maanden geleden ook getest en er kwam niets van lijnen ofzo. En kan over die eiwitten ook niets terug vinden hoor

   

  #10611024 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  KOOP UW VALS GELD ONLINE DAT LIJKT ALS ECHT, WhatsApp: +447417421133

  KOOP UW VALS GELD ONLINE DAT LIJKT ALS ECHT, WhatsApp: +447417421133

  KOOP UW VALS GELD ONLINE DAT LIJKT ALS ECHT, WhatsApp: +447417421133


  Frasseke
  Bijdrager
  #10611026 Quote

  Een bloedtest is gevoeliger dan urine, als die negatief is, is er helaas geen HCG aanwezig (of dus laag zoals altijd). Het komt vanuit je bloed in de urine.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen