Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ben Ik Zwanger Na Mirena

 • Auteur
  Berichten
 • #10530012

  Hoi hoi! 

  De tweede week van januari heb ik mijn spiraal laten verwijderen. Ik heb geen idee van mijn cyclus, ik was met spiraal nooit ongesteld. Nu nog niet ongesteld geworden, maar er gaan dan ook nog geen alarmbellen af en ik zie het vanzelf wel verschijnen. 

  Tot ik gisteren ineens buikpijn kreeg en vanmorgen erg misselijk wakker werd. Ik had al een Kruidvat zwangerschapstest gekocht, dus deze deed ik voor de zekerheid gelijk (met middag urine)

  Er verscheen na 1 minuut een vaag plusje. Die later steeds iets duidelijker werd. 

  Ik zal over 2/3 dagen nogmaals proberen, maar ik ben heel benieuwd wat jullie denken en wat jullie ervaringen zijn! Ik wil zoo graag een kindje, maar dit is wel heel erg snel toch? 

  #10530033 Quote

  Ja het kan wel hoor. Is idd snel maar na spiraal hoef je niet egt te ontpillen geloof ik. Volgens mij kan het dan dus sneller gaan


  JoanB
  Bijdrager
  #10530067 Quote

  Na het verwijderen van een spiraaltje (ook met hormonen) ben je gelijk vruchtbaar. Dus, ja, ik zeg gefeliciteerd!😊

  #10530070 Quote

  Wauw! Zo spannend. 

  ik ga (indien nodig) een paar dagen met de actionzwangerschapstest testen. Kijken wat die morgen zegt, met ochtend urine. 

  Dank je wel. Voelt nog gek om te horen. Wel heel lief! 

  #10530074 Quote

  Testen kun je beter om de dag doen als je duidelijk wilt zien of die oploopt


  JoanB
  Bijdrager
  #10530127 Quote

  mamalovesherboys heeft een goed punt. Steeds 1 of 2 dagen tussen de testen laten is handiger als je wilt zien of het oploopt. Morgen zul je weinig tot geen verschil zien met vandaag. Spannend he! 😊

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10530498 Quote

  Hoihoi!

  Nou het kan echt hoor. Dat je niet ongesteld wordt betekend niet dat je cyclus niet doorloopt. Als jij toevallig net voor je ovulatie de spiraal verwijderd hebt, kan je de eerste maand al zwanger raken. Ik had 23 oktober 2021 mijn spiraal er uit laten halen en werd de maand erop op 15 november ongesteld. 15 December had ik een positieve test. Ik ben nu al weer 12+3 weken zwanger. Gewoon even afwachten en vandaag/morgen nog eens testen. Bij twijfel kan je ook een CB digitaal doen, dan staat er of niet zwanger of zwanger.

  Succes!

  #10530796 Quote

  Wauw! Gefeliciteerd!! 

  Ik vind het zo spannend. Ik heb na woensdag niet meer getest en ga zaterdag pas weer testen. Want dan ben ik een maand niet ongesteld geworden na het verwijderen van mijn spiraal. 
  zo snel klinkt een beetje te goed om waar te zijn, maar we houden hoop! 

  #10530797 Quote

  Wauw! Gefeliciteerd!! 

  Ik vind het zo spannend. Ik heb na woensdag niet meer getest en ga zaterdag pas weer testen. Want dan ben ik een maand niet ongesteld geworden na het verwijderen van mijn spiraal. 
  zo snel klinkt een beetje te goed om waar te zijn, maar we houden hoop! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct